Napalm Records (2013)
Hard Rock / Metal
43 min

Tracklist:
- Redemption Blues
- Straight Into Your Grave
- Youngblood
- There Goes A Lady
- Show and Tell
- Cards With the Devil
- Pretty Little Sunshine
- The Open Sea
- This Ends Here
- The King Is Dead


Audrey Horne


Liknende band

 

Audrey Horne "Youngblood"

Omtale - 04.02.2013 - Skrevet av: haavard Omsider! Det har tatt Audrey Horne tre år å følge opp sitt fantastiske selvtitulerte album, og forventningene er naturligvis skyhøye etter det de leverte sist. Og de fortsetter mer eller mindre der de slapp, med groovy hard rock med en liten 70-talls vibb.
Nå har kanskje retro 70-tallet blitt gjemt litt bort på "Youngblood", men du hører bandet fortsetter sitt musikalske korstog i samme løypa, og hvor det nesten blir like fullkomment som sist. Dog, låtene er ikke like skinnende edelstener som sist, da de sliter litt med å få alt opp på sitt høyeste nivå. Nesten så jeg til tider hører at de strever å komme opp med de samme melodiene som smeltet høytalerne sist gang. Hør for eksempel på "There Goes A Lady" som beviser at bandet også kan slite vettet av seg, og enda ikke komme ut med noe godt resultat.

Men plata er altså stramt god, og best er den i begge ender, med åpningen "Redemption Blues" og slutten "The King is Dead". Og det er mye snacks imellom og, så det er igrunn bare å handle denne. Og den forrige, for den står fortsatt et lite nivå over.
7.5/10