Søk i omtaler

Siste nyheter

Execration video

haavard den 23.05.2017 Execration er tilbake med albumet "Return to the Void" den 14. juli på Metal Blade. Tittelkuttet kan du se video av her.
Les hele nyheten

Undergang med ny plate.

Asgeir den 22.05.2017 Det Danske bandet Undergang som slapp en veldig overbevisende "Døden Læger Alle Sår" i 2015 skal slippe ny plate ved navn "Misantropologi".
Les hele nyheten

Tuesday the Sky

haavard den 21.05.2017 Pussig navn kanskje, men Tuesday the Sky er det nye instrumental-prosjektet til Jim Matheos (Fates Warning). Debutplata "Drift" slippes 30. juni, men singelen "Today the Sky" kan du høre her.
Les hele nyheten

Tankard video

haavard den 20.05.2017 Tankard slipper albumet "One Foot in the Grave" den 2. juni, og her kan du se videoen til tittelkuttet.
Les hele nyheten

Kari Rueslåtten med video

haavard den 19.05.2017 Kari Rueslåtten slipper den 15. september sitt sjuende album "Silence Is the Only Sound", og videoen til låta "Chasing Rivers" ble sluppet idag. Se den her.
Les hele nyheten

Leprous med album fem

haavard den 18.05.2017 Leprous er klare for å slippe sitt nye og femte album i rekken, "Malina", den 25. august.
Les hele nyheten

Dying Fetus video

haavard den 17.05.2017 Dying Fetus slår på stortromma og deler ut en video av låta "Panic Amongst the Herd", tatt fra deres kommende album "Wrong One To Fuck With".
Les hele nyheten

Trippel trønder førstkommende helg

Asgeir den 15.05.2017 Både Killtek, Halcyon Days og Artwork Of Hate er å få med seg på Good Omens i Trondheim førstkommende helg. Sjekk poster og noen låter her!
Les hele nyheten

Siste omtaler

Velg side

Father Befouled "Desolate Gods"

Omtale - 22.05.2017 - Skrevet av: Asgeir Fra Atlanta, Georgia og da selvfølgelig USA ramlet Dark Descent Records sin Father Befouled inn i mailboksen. Spennende tenkte jeg.
Les hele omtalen

Red Harvest "Hybreed (re-issue)"

Omtale - 21.05.2017 - Skrevet av: haavard For meg så er Red Harvest sine absolutt beste stunder EPn "The Maztur Nation" og "Hybreed". Førstnevnte en av de beste EPne fra et norsk band på 90-tallet, og sistnevnte noe av det jeg setter mest pris på av industrielle metalliske toner på denne kloden. Etter "Hybreed" mistet jeg faktisk litt av interessen for det Red Harvest gjorde i etterkant, trolig fordi de aldri klarte å nå opp til den spensten de hadde inne på denne plata.

Les hele omtalen

Desultory "Through Aching Aeons"

Omtale - 20.05.2017 - Skrevet av: Asgeir Desultory er en av de gamleste death metal bandene man har i lik tråd som Dismember, Entombed og alle de klassiske fra 90tallet. Bandet har holdt det gående siden faktisk, med noen lengre pauser. «Through Aching Aeons» er første plate på syv år -så dette bør sitte godt og kjennes fantastisk for medlemmene.
Les hele omtalen

Thyrant "What We Left Behind..."

Omtale - 19.05.2017 - Skrevet av: haavard Dette var en litt merkelig signing fra Indie sin side, men det har kommet endel nye spanske band det siste året, noen forholdsvis bra, andre litt sånn famlende men likevel med litt uforløst potensiale.
Les hele omtalen

Bjørn Riis "Forever Comes To An End"

Omtale - 18.05.2017 - Skrevet av: haavard Airbag-gitarist Bjørn Riis har blitt varm i skjorta og slipper her sitt andre soloalbum. Med sitt hovedvirke i Airbag har det blitt fire, så han er ganske så produktiv på flere fronter.

Les hele omtalen

Maim "Ornaments Of Severity"

Omtale - 17.05.2017 - Skrevet av: Asgeir Etter en relativt intetsigende og tom intro på under minuttet så får man «Coffin Gloryhole» på gluggene. Det er klare tegn til at det trekker på svensk death metal -som så mye annet som kommer fra Soulseller Records. På mange måter så er det godt å vite hva man får.
Les hele omtalen

Aanod "Yesterday Comes Tomorrow"

Omtale - 16.05.2017 - Skrevet av: Asgeir Aanod er en kvartett fra Paris, slik som jeg forstår det. De er «tilbake» med en ny EP, men har nok en gang bommet på førsteutgivelsen. Den nye er fra 2016 og inneholder en moderne type metal som kan sammenlignes med litt snill utgave av In Flames når det kommer til lyd.
Les hele omtalen

Keitzer "Ascension"

Omtale - 15.05.2017 - Skrevet av: Asgeir Keitzer slapp sin sjette fullengder «Ascension» i oktober 2016 på FDA Rekotz. Utgivelsen har ikke ramlet forbi meg -ihvertfall ikke langt merke til den, før den kom i boksen via Give Praise Records som akkurat har sluppet vinyl utgaven. Hissig sak.
Les hele omtalen

Panphage/ Thul "Ginnheilagr"

Omtale - 14.05.2017 - Skrevet av: Asgeir Panphage slapp altså en repress av sin debut, «Storm» nå nylig -og det er tydeligvis også tid for å slippe enda en utgivelse ved navn «Ginnheilagr». En split som ble gjort sammen med ambient-artisten Thul -som også gjorde meg nyskjerrig. Panphage i seg selv er jo greit nok -og nokså stemningsfull black metal, men med Thul tilstede så ble det jo spennende å sjekke utviklingen.
Les hele omtalen

Solstafir "Berdreyminn"

Omtale - 12.05.2017 - Skrevet av: haavard Med femten år siden debutplata og over tjue år siden bandet ble til, så er Solstafir etterhvert blitt et meget rutinert band. Utviklingen har gått fremover fra album til album og fasinert en hærskare av følgere de siste årene, og nå er album nummer seks her, et album som står igjen som islendingenes mest bedagelige til dags dato.

Les hele omtalen