Søk i omtaler

Siste nyheter

Wolverine video

haavard den 23.04.2017 Det svenske progbandet Wolverine er fortsatt aktive, og slapp sin video til låta "Pledge" nylig. Sjekk den ut.
Les hele nyheten

Record Store Day - imorgen!

haavard den 21.04.2017 Imorgen er det Record Store Day 2017, og som vanlig er det eventer i de fleste av landets uavhengige platebutikker, med eksklusive plateslipp og annet skøy.
I år er det over 500 utgivelser for denne dagen (!), hvor hver butikk vil ha forskjellig utvalg. Av slipp for året har vi bl.a. Alice In Chains, Motorhead, Saxon, Coheed and Cambria, Pearl Jam, Christopher Lee, Enslaved, Kylesa osv osv.
Les hele nyheten

Svartsyn album og låt

haavard den 20.04.2017 Svenske Svartsyn er klare med albumet "In Death" den 9. juni. Låta "Seven Headed Snake" kan eksamineres allerede nå.
Les hele nyheten

Onegodless med debuten "Mourner"

Asgeir den 19.04.2017 Tror du heavystonerbluesgrooverocksludgemetal er noe for deg? Nederlandske Onegodless er kanskje svaret.
Les hele nyheten

Metal eller prog i Trondheim

haavard den 19.04.2017 Førstkommende fredag er det et variert program å velge i på Samfundet i Trondheim. Er det metal du er ute etter så er det Dreamarcher på Klubben. Men vi anbefaler enda mere det progressive tilbudet på Knaus, med Shaman Elephant. Dreamarcher er kl 22, Shaman Elephant kl 2359, så du kan jo rekke begge!
Les hele nyheten

White Ward med "Futility Report"!

Asgeir den 18.04.2017 White Ward har sluppet tittelsporet fra sitt nye album med samme navn "Futility Report". Sjekk det her.
Les hele nyheten

Saiva "Markerna Bortom"

Asgeir den 17.04.2017 Her er artwork og tracklist til kommende album fra Saiva. Skiva skal hete "Markerna Bortom".
Les hele nyheten

Steve Vai m/gjester til Trondheim

haavard den 16.04.2017 Steve Vai er en gitarhelt få kan matche, nå kommer han til Starmus festivalen i Trondheim i juni. Med seg til konserten den 21. juni har han hentet inn noen gjester som Devin Townsend, Grace Potter og Nuno Bettencourt.
Les hele nyheten

Siste omtaler

Velg side

Mahakala "The Second Fall"

Omtale - 23.04.2017 - Skrevet av: haavard Leser man kun utenpå skinnet av denne utgivelsen, med at bandet er gresk og plata selvfinansiert, da er det lett å miste motivasjonen. Men neida, denne innfrir faktisk, grekerne gjør faktisk ei kul plate her.
Les hele omtalen

Holy Martyr "Darkness Shall Prevail"

Omtale - 22.04.2017 - Skrevet av: Asgeir Holy Martyr er fra Lombardy, Italia og består av fem enkle herrer. Bandet er nokså gammelt men medlemmene har hoppet på litt spredt utover og det er vel Ivano Spiga som er hovedmannen bak.
Les hele omtalen

Condor "Unstoppable Power"

Omtale - 21.04.2017 - Skrevet av: Asgeir Nå ble jeg ganske slukt av Condor sitt første og selvtittelerte album. Det har gått en 3-4 år siden den gang og nå sitter jeg endelig med nytt materiale -og det skuffer ikke. Tro meg.
Les hele omtalen

Ayreon "The Source"

Omtale - 20.04.2017 - Skrevet av: haavard Det er vanlig at det er massive verk som skal slippes når Arjen Lucassen drar på med ei ny Ayreon plate. Denne gangen snakker vi om 90 minutter som skal fortæres, og det gledelige er jo at det er bedre enn på lenge.

Les hele omtalen

Terra "Mors Secunda"

Omtale - 19.04.2017 - Skrevet av: Asgeir Terra slapp i desember sitt andre album «Mors Secunda» og må si meg nokså fornøyd. Black metal med en smule aggresjon og atmosfære er faktisk meget underholdende til tider.
Les hele omtalen

Heretoir "The Circle"

Omtale - 18.04.2017 - Skrevet av: Asgeir Post-black metal? Liker du slikt? Da bør du følge med på hva Heretoir slipper 24.April. «The Circle» er hva du søker.
Les hele omtalen

Infernäl Mäjesty "No God"

Omtale - 17.04.2017 - Skrevet av: Asgeir Infernal Majesty har akkurat sluppet sitt fjerde album «No God». Det er ikke stort jeg liker mer enn band som klarer å sparke og slå litt -men klarer gutta det?
Les hele omtalen

Pessimist "Call To War"

Omtale - 16.04.2017 - Skrevet av: Asgeir MDD Records har tatt det for gitt å gi ut en repress av Pessimist sin «Call To War» fra 2010. Siden det ikke var lagt inn noen omtale på plata så ble det til en kjapp runde til i spilleren.
Les hele omtalen

Axis Of Despair "Mankind Crawls"

Omtale - 15.04.2017 - Skrevet av: Asgeir Svenskene i Axis Of Despair serverer grindcore. Rå og oldschool grindcore.
Les hele omtalen

Panphage "Storm"

Omtale - 14.04.2017 - Skrevet av: Asgeir Panphage er soloprosjektet til en Hr. Fjällbrandt, og denne re-issue er tidligere kun utgitt på kassett -så jeg vil si at det var på høy tid å gi opptaket her luft under vingene.
Les hele omtalen