Sk i omtaler

Siste nyheter

Stort bandslipp fra Tons of Rock

Grande den 22.10.2017 I sitt første artistslipp kan Norges største rock og metallfestival avsløre at selveste Helloween, Kvelertak, Exodus og At The Gates er noen av de 19 første bandene som presenteres til festningen i juni. Og ryktene forteller at første slipp kun markerer starten på mange slipp fremover.
Les hele nyheten

Infernos dagsprogram klart

Grande den 21.10.2017 Dagsprogrammet til neste års påskekos i hovedstaden er klart.
Les hele nyheten

Arch Enemy med ny video

Grande den 18.10.2017 ARCH ENEMY har kommet med en ny video, denne gangen til låta "The Race".
Les hele nyheten

Merciless på Blltz

Asgeir den 15.10.2017 Merciless stiller på scenen en siste gang sammen med support fra Nachash.
Les hele nyheten

Fleshgod Apocalypse med utskiftninger i lineup

Grande den 11.10.2017 Vokalist/gitarist slutter, trommis blir vokalist, ny trommis inn og ny live leadgitarist inn. Der har du resultatet av at Tommaso Riccardi har sluttet i Fleshgod Apocalypse.
Les hele nyheten

Beyond Creation slipper video i forkant av Europaturne

Grande den 10.10.2017 Det kanadiske tech death metal bandet BEYOND CREATION slipper i dag en ny musikkvideo. Samtidig er de klare for å legge ut på en lengre Europaturne sammen med Dying Fetus, Psycroptic og Disentomb. Turneen starter førstkommende fredag og Norge er tilgodesett med en dato, 17. oktober på Vulkan Arena i Oslo.
Les hele nyheten

Tre gode til Kimen

Asgeir den 10.10.2017 Aunt Mary, Høst og Adventure stiller opp på Kimen i Stjørdal 19.Oktober. Sjekk plakat her -og sørg for å handle billetter i god tid.
Les hele nyheten

Enslaved video

Asgeir den 06.10.2017 Her er den rykende ferske videoen fra Enslaved med navn "The River's Mouth".
Les hele nyheten

Siste omtaler

Velg side

Voice Of Ruin "Purge and Purify"

Omtale - 15.10.2017 - Skrevet av: Asgeir Voice of Ruin har ikke all verdens med forhistorie så langt -men leverer godt på feltet thrash og groove metal. Det er generelt vanskelig å utmerke seg fra hesten de rir, men for all del, det gir en ok følelse.
Les hele omtalen

Chemicide "The Act of Retaliation"

Omtale - 13.10.2017 - Skrevet av: Grande Cosa Ricas svar på Tankard slapp i sommer album nummer to. «The Act of Retaliation» er tittelen på verket og som på debuten handler dette om stort sett enkel kjappriffthrash a la tidlig Tankard.
Les hele omtalen

Arkhon Infaustus "Passing the Nekromanteion"

Omtale - 11.10.2017 - Skrevet av: Grande Normalt får band som tar 8 års pause problemer med å levere helt der oppe når de kommer tilbake. Noen sliter veldig, noen klarer det sånn akkurat mens andre igjen velger å kopiere det de gjorde tidligere. Ytterst få klarer faktisk å levere enda bedre. Det franske extreme metal bandet Arkhon Infaustus er et av de få bandene som klarer å levere enda bedre etter en lang pause. Velkommen tilbake skal dere være. Ukas store opptur.
Les hele omtalen

Skaarv "Skaarv"

Omtale - 10.10.2017 - Skrevet av: Asgeir Vel, dette er ikke første gang jeg har hørt Skaarv. Deres første utgivelse «Seed of Justice» fra 2015 sitter fremdeles en plass i bakhodet -og nå viser de at man kan vise til forbedring på sett og vis også, så dette kan man like.
Les hele omtalen

Thy Serpent's Cult "Supremacy Of Chaos"

Omtale - 09.10.2017 - Skrevet av: Asgeir Denne kvartetten fra Chile har holdt på siden 2008 og la akkurat inn håndkleet etter at «Supremacy of Chaos» ble annonsert på selskapet Ordo MCM. Liker du likevel klassisk death old school metal i gaten som f.eks Seance fra Sverige styrte så kommer du sikkert til å like Thy Serpent's Cult.

Les hele omtalen

Infaust "Verblichen"

Omtale - 07.10.2017 - Skrevet av: Asgeir Old school black metal er noe som går igjen i svingene -og Infaust gjør absolutt nada for å skille seg ut fra mengden der. Likevel så leverer de ett stykke klassisk rått album som det faktisk ligger litt sjarm ved.
Les hele omtalen

Belphegor "Totenritual"

Omtale - 06.10.2017 - Skrevet av: Grande Jeg har vært stor fan av Belphegor en god stund og da spesielt det de har gjort de siste 13 – 14 årene. De hadde sin aller beste periode på midten av 2000-tallet men har med sine to siste utgivelser igjen funnet fram til godsakene.
Les hele omtalen

Necrophobic "Pesta"

Omtale - 05.10.2017 - Skrevet av: Grande Våre venner i Necrophobic har gitt ut en to-spors EP de har kalt «Pesta» denne sensommeren. Dette er en liten forsmak på deres nye album som er ventet en gang neste år.
Les hele omtalen

Häive "Lätön"

Omtale - 02.10.2017 - Skrevet av: Asgeir Med en solid dose tradisjonell finsk musikk og black metal så har Häive klart å rette meg i ryggen. Läton -eller «Ageless» som også tittelspor og åpning på plata heter -gir den en farlig koselig og melodisk men likevel rå vinkel i retningen som man har fått fra band som Agalloch, Amorphis og kanskje tidvis Drudkh.
Les hele omtalen

Nervcast "Locked and Loaded"

Omtale - 01.10.2017 - Skrevet av: haavard Denne canadiske kvartetten debuterer med en fire spors EP av det helt ok kaliberet. Lettvekts-thrash kan vi vel skalere det ned som, hvor de tidvis har litt heng på Megadeth sin sound, spesielt i måten det riffes på.

Les hele omtalen