Sk i omtaler

Siste nyheter

Skalmold låt

haavard den 23.09.2018 Skalmold er klare med sitt nye album "Sorgir" den 12. oktober på Napalm Records. Her er låta "Mori".
Les hele nyheten

The Three Tremors

haavard den 22.09.2018 Et nytt konsept fra "Ripper" Owens (ex-Judas Priest/ex-Iced Earth), Harry Conklin (Jag Panzer) og Sean Peck (Shermann/Denner, Cage) som med sine tre stemmer utgjør The Three Tremors.
Debutalbumet slippes ikke før slutten av oktober, men første låt kan du høre her.
Bandet er ute på europaturne i høst, som snodig nok avsluttes ti dager før albumet er ute...
Les hele nyheten

Riverside video

haavard den 21.09.2018 Den nye Riverside plata "Wasteland" er kun ei uke unna. Her er videoen til "Lament".
Les hele nyheten

Vandenberg's Moonkings akustisk

haavard den 20.09.2018 Adrian Vandenbergs siste konstellasjon Vandenberg's Moonkings slipper ei akustisk plate den 23. november. Etter to studioplater er det ei grei fordeling låter mellom de to platene, samt også noe fra Vandenbergs eldre periode, bl.a. Whitesnake låta "Sailing Ships".
Hør "Burning Heart" her.
Les hele nyheten

Saxon video

haavard den 19.09.2018 Saxon har fikset en ny video, her er "Predator" fra deres siste "Thunderbolt" album.
Les hele nyheten

Levanger Metalfest 2018

Asgeir den 18.09.2018 Sjekk plakaten for Levanger Metalfest 2018!
Les hele nyheten

Soulfly nummer 11

haavard den 17.09.2018 Album nummer 11 fra Soulfly heter "Ritual" og slippes 19. oktober. Her er videoen til "Dead Behind the Eyes" som også blir gjestet av Lamb of Gods Randy Blythe.
Les hele nyheten

Kadavar live

haavard den 16.09.2018 I oktober slipper Kadavar sitt "Live in Copenhagen" album, og her kan du sjekke ut "Into the Night".
Les hele nyheten

Siste omtaler

Velg side

The Osiris Club "Island of Stone"

Omtale - 20.09.2018 - Skrevet av: haavard Fullengderen "The Wine-Dark Sea" var kurrant den når den kom tidligere i år. Men denne EPn er av det unødvendige slaget, og skulle vel helst ha blitt sluppet før plata ?
For med tittelkuttet allerede på plata, så er det strengt tatt unødvendig å slippe singel av den i 2018.

Les hele omtalen

Blaze Bayley "The Redemption of William Black"

Omtale - 19.09.2018 - Skrevet av: haavard Jeg likte faktisk de første skivene etter at Blaze forsvant ut fra Maiden-universet, der det var beint frem leken heavy metal han leverte. Og hvor låtene var mere konstruert at de skulle passe hans stil og røst.

Les hele omtalen

Outlaw "Marauders"

Omtale - 18.09.2018 - Skrevet av: Asgeir Finske Outlaw slipper 10.Oktober 2018 sin debut fullengder på High Roller Records. Bandet er relativt ferskt og ga ut en demo ifjor. Lite annet på tapeten her egentlig.
Les hele omtalen

Anomalie "Integra"

Omtale - 17.09.2018 - Skrevet av: Asgeir Det har sin oppsving hver høst. Black metal i alle fasonger og smaker, og dagens er derav en EP fra Anomalie ved navn "Intergra".
Les hele omtalen

Deicide "Overtures of Blasphemy"

Omtale - 16.09.2018 - Skrevet av: haavard Det må vel sies å være en av de rene Death Metal skivene med mest forventninger rundt seg på ei stund, for det er ikke ofte Deicide inviterer til skiveslipp.


Les hele omtalen

Farsot / Coldworld "Toteninsel"

Omtale - 15.09.2018 - Skrevet av: haavard Jeg er sjeldent spesielt gira på split utgivelser, men her har de to tyske bandene Farsot og Coldworld trommet sammen fire bra låter som faktisk fungerer som et helhetlig slipp. Stilmessig ganske på g med hverandre, og dermed så er dette faktisk meget bra saker.


Les hele omtalen

Supersuckers "Suck It"

Omtale - 14.09.2018 - Skrevet av: haavard Denne amerikanske powertrioen har holdt det gående i tredve år, og de får plusspoeng for et veldig overbevisende amerikansk ytre, der det er bredbeint og lett musikalsk schizofrent. Men det låter såpass proft at jeg får gi dem ståkarakter under tvil, selv om jeg selv får noen hår til å reise seg når de vandrer rett inn i countryfella utover på plata.

Les hele omtalen

Iron Lamb "Blue Haze"

Omtale - 13.09.2018 - Skrevet av: haavard Helt vill tipping, men jeg har det for meg at halvparten av bandet må være Kiss-frelst, mens den andre halvparten får promille bare av å høre ordet Motorhead. Iron Lamb er ihvertfall tilbake med sitt tredje album "Blue Haze".

Les hele omtalen

Archgoat "The Luciferian Crown"

Omtale - 12.09.2018 - Skrevet av: Asgeir Archgoat har for noen vært ett velkjent navn på enhver plakat de siste årene. For dere som ikke har erfart denne sataniske og blasfemiske pisken -så er det verdt hver krone. Ihvertfall når det kommer til The Luciferian Crown.
Les hele omtalen

Crippled Black Phoenix "Great Escape"

Omtale - 11.09.2018 - Skrevet av: haavard Crippled Black Phoenix fortsetter å imponere, for den forrige plata "Bronze" var neppe bare et blaff. Cover-EPn som kom imellom var mere ujevn, men når vi her har ei helt ny plate så er det tilbake med godordene. Og best av alt, del to av tittelkuttet som er pur Pink Floyd-worship.
Les hele omtalen