Sk i omtaler

Siste nyheter

Aborted vinyl ep

haavard den 24.06.2017 Aborted slipper 7.juli en ny vinyl 7" med navn "Bathos". Den slippes i tre forskjellige farger, med et totalt opplag på 1000 ex.
Låta "Fallacious Crescendo" kan du høre allerede nå.
Les hele nyheten

Samael video

haavard den 23.06.2017 Samael slipper "Hegemony" albumet den 13. oktober, og låta "Angel of Wrath" har de laget en lyric video til allerede nå.
Les hele nyheten

Black Sabbath boks

haavard den 22.06.2017 29. september kommer det atter en ny boks fra Black Sabbath, denne gangen en lekker vinylboks med de åtte LPne fra Ozzy perioden. Bonus i boksen er et par vinyl 7", en poster, en art print, en USB stick med alle skivene (formet som et Black Sabbath kors), et turne program og ei bok. Regner med den ikke blir billig.
Les hele nyheten

Decapitated video

haavard den 21.06.2017 Det er et par uker til Decapitated er klare med sitt "Anticult" album, og videoen til "Earth Scar" er de glade for å kunne vise frem nå.
Les hele nyheten

LIVE ON THE TRAIN

Jan-Olav den 20.06.2017 Divided Multitude spiller LIVE på rocketoget til Halden og Tons of Rock! Bli med på en unik event!


Les hele nyheten

Nye band til Inferno

haavard den 19.06.2017 Inferno festivalen har sluppet tre bra band iløpet av helga, NECROPHOBIC, BATUSHKA OG UADA. Ikke verst det for de som liker det ekstremt.
Les hele nyheten

Kjedelig helg ?

haavard den 17.06.2017 Trenger du litt underholdning utover helga, så streames diverse konserter fra både Hellfest og Graspop på nett.
Klikk innom disse linkene for å se programmet:
Graspop:
http://stream.graspop.be/?language=nl&channel=1

Hellfest:
http://concert.arte.tv/fr/hellfest-2017-livestream
Les hele nyheten

Leprous video

haavard den 16.06.2017 Leprous har sluppet første smakebit fra sitt kommende album "Malina" som er ute 25. august.
Videoen til "From the Fire" kan sees her.
Les hele nyheten

Siste omtaler

Velg side

Viridanse "Hansel, Gretel E La Strega Cannibale"

Omtale - 25.06.2017 - Skrevet av: Asgeir Oisann. Her var det noe merkelig som ankom skrivebordet. Hiv litt post-punk, goth rock og nu metal sammen i en kopp. Rist litt. Da får man noe som kanskje kan høres ut som Viridanse.
Les hele omtalen

Demon Eye "Prophecies and Lies"

Omtale - 23.06.2017 - Skrevet av: haavard Tredje album ute for North Carolinas Demon Eye, som stamper rundt med god gammeldags doom-rock. 70-tallets vibber er naturligvis godt implementert, og bandet trenger ikke skjemmes av å dele dette med verden.

Les hele omtalen

Marty Friedman "Wall of Sound"

Omtale - 22.06.2017 - Skrevet av: haavard Teller du tretten soloskiver så har du litt å rote rundt med av grums. Nå har heldigvis Friedman lagt av seg det meste av grumset, som har gjort årets "Wall of Sound" skive til en av hans beste siden 1994. Mere variasjoner og fine gjester, fra Black Veil Brides, Deafheaven og vår norske venn Jørgen Munkeby, gjør "Wall of Sound" til en positiv opplevelse på nesten alle måter.

Les hele omtalen

Dependentium "Itsetuhon Alkeet"

Omtale - 21.06.2017 - Skrevet av: Asgeir Finsk metal er jo klassisk å ha møtt på igjennom historien. Om det så er tidlig Amorphis på 90-tallet eller Nightwish i nyere tid. Man klarer ikke helt å motsette seg at Finland har levert godt med bein for sjangeren -ihvertall om man tenker på endel av de største bandene som har ramlet over grensene derfra.
Les hele omtalen

Municipal Waste "Slime and Punishment"

Omtale - 20.06.2017 - Skrevet av: haavard Det er godt det tar litt tid mellom hver gang Municipal Waste slipper skive, for dette er klart noe jeg ikke vil ha servert en gang i året. Men forrige "The Fatal Feast" er jo så langt tilbake som 2012, så da kan jeg håndtere en runde til med thrasherne.


Les hele omtalen

Blind Guardian "Live Beyond the Spheres"

Omtale - 19.06.2017 - Skrevet av: haavard Jeg hadde mistet litt av grooven sist gang Blind Guardian ga ut ei liveskive. Det var riktignok 14 år siden, men allerede da var gullalderen over - ifølge meg. Det har blitt tre fullengdere også siden den gang, uten at jeg har latt meg trollbinde over noen av dem. Men når de nå er klar med ny liveskive så er jeg faktisk mere med på lasset enn på lenge.

Les hele omtalen

Wovoka / LLNN "Marks / Traces"

Omtale - 17.06.2017 - Skrevet av: haavard Split-skiver er gjerne litt vanskelig å få helt taket på, da man kjapt må ta stilling til flere band på en gang. Men Pelagic har endel spliter på samvittigheten nå, og de fleste har jo vært meget gangbare.
Denne gangen har vi på tallerkenen en split fra Los Angeles bandet Wovoka og Københavnerne i LLNN.

Les hele omtalen

Obscurity "Streitmacht"

Omtale - 16.06.2017 - Skrevet av: Asgeir Da navnet Obscurity ramlet inn i postboksen så ble jeg faktisk litt glad. Det viste seg derimot at det var feil band.
Les hele omtalen

Entrench "Through The Walls Of Flesh"

Omtale - 15.06.2017 - Skrevet av: Asgeir Rå svensk thrash har det blitt endel av i det siste -og både Entrench og Antichrist er to solide album fra I Hate Records.Har du kjennskap til noen av disse to så vet du ihvertfall hva du kan forvente -til dere andre... tenk Possessed og Sadus.
Les hele omtalen

Formicarius "Black Mass Ritual"

Omtale - 14.06.2017 - Skrevet av: Asgeir Ukjente band er festlige saker. Man får som regel en solid opptur eller nedtur. Basert på artwork og beskrivelse i presseskriv så får man groveste innføring -så er det musikken da. Og hvordan man fremstiller seg selv for anledningen.
Les hele omtalen