Sk i omtaler

Siste nyheter

Trondheim Rocks nærmer seg

haavard den 21.05.2018 Trondheim Rocks festivalen er kun ti dager unna, med Volbeat og Iron Maiden på eksklusive spillinger for Norge i år, samt en del andre solide band som Killswitch Engage, Kvelertak, Spidergawd, Lillasyster osv. Mere info om festivalen, samt oversiktskart/adkomst-info er nå ute på www.facebook.com/trondheimrocks
Les hele nyheten

Devin live

haavard den 20.05.2018 Som flere andre så var Devin Townsend Project en tur i Bulgaria for å spille inn en visuell opplevelse fra sin opptreden på det romerske teatret i Plovdiv. Det hele slippes på DVD, Blu-Ray og CD den 6. juli med tittel "Ocean Machine"
Les hele nyheten

Nine Inch Nails låt

haavard den 17.05.2018 Nine Inch Nails er tilbake med en ny EP den 22. juni. "Bad Witch" heter slippet, og låta "God Break Down the Door" kan du sjekke ut her.
Les hele nyheten

Tittelkuttet fra Yob

haavard den 16.05.2018 Yob er på vei med sitt åttende album "Our Raw Heart", som slippes den 8. juni. Her kan du høre tittelkuttet.
Les hele nyheten

Emmure i Trondheim

haavard den 15.05.2018 Den 19. juni så er det store saker på gang for de som liker moderne metal på Good Omens i Trondheim. Amerikanske Emmure kommer på en svært intim klubbkonsert, og med seg har de Atena og Hypermass.
Billetter er i salg nå, og koster 275,- (18 års aldersgrense)
Les hele nyheten

Morbid Angel

haavard den 07.05.2018 En ny video fra Morbid Angel ramlet inn i dag, se "Garden of Disdain" her.
Les hele nyheten

Runemagick singel

haavard den 04.05.2018 Death/Doom bandet Runemagick er tilbake med sin nye singel "Runes of the Undead", hentet fra deres kommende comeback plate "Evoked From Abysmal Sleep" som slippes 29. juni.
Les hele nyheten

Trailer for Amorphis

haavard den 03.05.2018 Amorphis er klare med "Queen of Time" albumet den 18. mai, og trailer nummer tre for plata kan du se her nå.
Les hele nyheten

Siste omtaler

Velg side

At The Gates "To Drink From the Night Itself"

Omtale - 21.05.2018 - Skrevet av: haavard Jeg var faktisk ikke helt overbevist om at det kom til å bli enda ei skive med At the Gates etter et heller middels comeback sist. Men vi får ta det som et positivt tegn at bandet fortsatt vil.
Les hele omtalen

Dimmu Borgir "Eonian"

Omtale - 20.05.2018 - Skrevet av: haavard Hva skal vi si om comebacket til Dimmu Borgir ? Åtte år har gått siden «Abrahadara», og hva bandet har drevet med i disse årene tviler jeg på omhandler så mye skribling på materiale for ei ny plate, for «Eonian» bærer ikke preg av å være noe dypt og gjennomarbeidet album.
Les hele omtalen

Graveyard "Peace"

Omtale - 15.05.2018 - Skrevet av: haavard Det var slitasje i rekkene hos Graveyard etter forrige album, og de proklamerte slutten av bandet. Men det tok ikke lang tid før de var tilbake etter en liten restrukturering, og det var vel like greit, da bandet begynte å holde ganske så stabil standard, og til og med jeg, som vanligvis har vært litt smått kritisk til dem, har evnet å finne nerven på deres nye «Peace» album.
Les hele omtalen

Anthrax "Kings Among Scotland"

Omtale - 07.05.2018 - Skrevet av: haavard Det er litt gange i begge leire over Anthrax sitt nye live-dokument «Kings Among Scotland». For det er unektelig fortsatt kult å høre Anthrax. Men som ei liveplate så er ikke dette i den aller ypperste klassen. Det er rett og slett litt safe og forventet, og den evner aldri til å inspirere meg noe videre.
Les hele omtalen

Eagle Twin "The Thundering Heard"

Omtale - 04.05.2018 - Skrevet av: haavard Jeg har aldri lånt bort hørselen til denne duoen før nå, til tross for at de har et par skiver ute på Southern Lord siden debuten i 2009. Men kanskje jeg skulle ha tråkket opp noen spor her tidligere, for innen sludge Doomen, så er dette meget habilt.
Les hele omtalen

Abraham "Look, Here Comes the Dark!"

Omtale - 03.05.2018 - Skrevet av: haavard Puh, det er sjeldent jeg synes post-metal er slitsomme saker, men sveitsiske Abraham får meg til å gispe etter luft allerede etter noen låter på sitt massive nye «Look, Here Comes the Dark!» album. Og ja, det er ganske mørke saker, sjeldent mørkt til sjangeren å være.

Les hele omtalen

Jordsjø "Jord"

Omtale - 02.05.2018 - Skrevet av: haavard Jordsjø er nok definitivt en kommende stjerne innen den skandinaviske progen. Bandet er allerede blant de mest spennende fra disse kantene av verden, til tross for en forholdsvis knapp karriere så langt.
Les hele omtalen

Ravn "I Mørke Natt"

Omtale - 01.05.2018 - Skrevet av: haavard Innen folk rock/metal sjangeren må jeg si det er en evighet siden noe har fenget meg. Men her er det å dele ut en tommel opp til debuterende Ravn som faktisk får til å treffe meg bra med sin splitter nye plate.
Les hele omtalen

Tusmørke "Fjernsyn I Farver"

Omtale - 27.04.2018 - Skrevet av: haavard Det renner ut med nye skiver fra Tusmørke, kanskje vi da ikke skal helt telle med den forrige barneplata, men det er høyt tempo når bandet spiller inn nytt materiale.
Denne gangen er vi tilbake til når det har blitt fargefjernsyn, men jeg er litt usikker om det når helt opp til den tidligere tidsalderen denne gangen.
Les hele omtalen

Rotten Sound "Suffer to Abuse"

Omtale - 26.04.2018 - Skrevet av: haavard Du kan jo si du har hørt Rotten Sound utfolde seg før, og dermed kanskje ikke få så mye nytt når de her er klare med sin nye EP «Suffer to Abuse» (som jo tittelmessig ligner veldig på deres forrige fullengder «Abuse to Suffer»).

Les hele omtalen