Sk i omtaler

Siste nyheter

Nytt Converge album

haavard den 15.08.2017 Converge er klare med nytt album, "The Dusk In Us", den 3. november. Og låta "Under Duress" kan sjekkes ut nå på Soundcloud, klikk her for linken.
Les hele nyheten

Første kutt fra Arckanum

haavard den 14.08.2017 Arckanum slipper "Den Förstfödde" albumet den 29. september, og låten "Du Grymme Smed" er klar nå.
Les hele nyheten

Panzer låt

haavard den 13.08.2017 Panzer er klare med album nummer to, "Fatal Command" den 6. oktober, og har i den forbindelse lansert en lyric video for låta "We Can Not Be Silenced", som du naturligvis ser her.
Les hele nyheten

Nytt superband

haavard den 12.08.2017 Mike Portnoy har i spann med Billy Sheehan, Jeff Scott Soto, Derek Sherinian og Ron "Bumblefoot" Thal, fikset ett nytt superband med navn Sons of Apollo.
Debutskiva slippes 20. oktober med navn "Psychotic Symphony", og låta "Signs of the Time" kan høres allerede nå.
Les hele nyheten

Kari Rueslåtten singel

haavard den 11.08.2017 Kari Rueslåtten slapp idag sin nye singel "Spellbound", som er en engelsk nytolkning av sin "Spindelsinn" fra tjue år tilbake. Se videoen her.
Les hele nyheten

Nytt fra Satyricon

haavard den 11.08.2017 Også Satyricon har sluppet en ny låt idag, her er tittelkuttet fra "Deep Calleth Upon Deep" som slippes 22. september.
Les hele nyheten

Enslaved låt

haavard den 11.08.2017 Det nærmer seg for Enslaved sitt nye album, og ti-minutteren "Storm Son" kan du høre nå.
Les hele nyheten

Trouble vokalist med nytt band

haavard den 11.08.2017 Tidligere Trouble vokalist Eric Wagner er tilbake med nytt band, Blackfinger. Her er tittelkuttet fra deres kommende album "When Colors Fade Away". Albumslipp er 15. september.
Les hele nyheten

Siste omtaler

Velg side

Cellar Darling "This is the Sound"

Omtale - 15.08.2017 - Skrevet av: haavard Etter en intern oppvask i Eluveitie så ble tre av bandets personell fjernet, og dermed var det duket for et eget band som du har her, Cellar Darling. Og når dette debuterende bandet får ta med seg stemmen til Anna Murphy, som var essensiell i det Eluveitie drev med, da må det jo slås fast at det er et massivt tap for hennes tidligere band.

Les hele omtalen

Next To None "Phases"

Omtale - 14.08.2017 - Skrevet av: haavard Med en far som Mike Portnoy som har en CV som en trehundre år gammel mann, så har man vel visse privilegier her i livet når man starter ut som musiker. Max Portnoy var ikke gamle skalpen når han debuterte med Next to Nones debutskive "A Light In the Dark" i 2013, og han husker vel fortsatt godt puberteten når han gjør årets "Phases" album. Men å tromme, det kan han.


Les hele omtalen

Leprous "Malina"

Omtale - 13.08.2017 - Skrevet av: haavard Leprous er tilbake, og denne gangen er jeg glad for å meddele at det er deres sterkeste album på ganske lenge. Jeg ramlet jo litt av på de foregående "Coal" og "The Congregation" skivene, og synes det ble litt mye drøvtygging og kastratvokal. Det kan være vel og fint det, men det ble liksom litt forsiktig i forhold til det Leprous jeg var komfortabel med, fra debuten og frem til "Bilateral".

Les hele omtalen

Night "Raft of the World"

Omtale - 12.08.2017 - Skrevet av: haavard Kollega Asgeir ser jeg begynte å få en nedadgående trend på svenskenes andre album, hvor han begynte å bli lei. Jeg kan på noen måter forstå at denne typen heavy metal har sitt metningspunkt, men det skal Night ha, de gjør stilen fullt ut.

Les hele omtalen

Decapitated "Anticult"

Omtale - 11.08.2017 - Skrevet av: haavard De to siste Decapitated skivene har ikke engasjert meg nevneverdig, men her begynner vi å finne formelen igjen, for "Anticult" er en flott produsert dødsmetall-skive, og bandets beste siden deres magnum opus "Organic Hallucinations".


Les hele omtalen

Howling Giant "Black Hole Space Wizard Part 2"

Omtale - 10.08.2017 - Skrevet av: haavard Fra selveste Nashville kommer disse tre gutta som her slipper sin tredje EP, hvorav denne er del 2 av en trilogi som etterhvert skal fullføres. Del en har jeg ikke hørt, men om den nærmer seg kvaliteten på denne så er det jo smått utrolig at ikke flere har hørt om bandet tidligere. Og det kommer fra meg som ikke engang er noen dedikert fan av stonersjangeren.

Les hele omtalen

Bent Knee "Land Animal"

Omtale - 09.08.2017 - Skrevet av: haavard Dette er en godbit du neppe vil gå glipp av. Spesielt om du håndterer en forholdsvis ekstravagant kvinnelig vokal som går fra pop, via prog til metallens verden. Og når jeg sier ekstravagant er det på det tekniske jeg har i tankene, kvalitetsmessig er det suverent. Og om Courtney Swain, som også håndterer tangentene er bra, så er det sammensuriumet som resten av bandet kommer opp med som presser albumet frem til å bli noe ganske annerledes.

Les hele omtalen

Travelin Jack "Commencing Countdown"

Omtale - 08.08.2017 - Skrevet av: haavard Denne gjengen fra Berlin debuterte i 2015 med skiva "New World", og jeg har kun lovord å si om oppfølgeren "Commencing Countdown", som nok vil ha et bredt nedslagsfelt for de som liker litt gammeldags hardrock.

Les hele omtalen

Subterranean Masquerade "Vagabond"

Omtale - 07.08.2017 - Skrevet av: haavard Dette internasjonale ensemblet har jo gjort to veldig kurrante skiver, og har nå endt opp på svenske ViciSolum for sitt tredje album. Jeg har vært litt spent å se hvor langt de klarer å dra denne formen for progressiv smått eksotisk musikk, for med to så bra album så er det også litt forventninger som knyttes til dem.

Les hele omtalen

Across The Atlantic "Works Of Progress"

Omtale - 01.08.2017 - Skrevet av: Asgeir Sharptone Records er ett selskap jeg har snublet over en gang eller tidligere -og med en halv følelse av at historien ville gjenta seg så grep jeg altså fatt i Across The Atlantic og deres rykende ferske album «Works Of Progress».
Les hele omtalen