Sk i omtaler

Siste nyheter

Iron Maiden Quiz i Trondheim og Oslo

Asgeir den 18.11.2018 Legend Trondheim er i farta om dagen. Nå er det duket for Iron Maiden quiz i både Oslo og Trondheim 22.November!
Les hele nyheten

Queensryche låt

haavard den 18.11.2018 Queensryche er tilbake med nytt album, "The Verdict", som slippes 1. mars. Her er låta "Man the Machine".
Les hele nyheten

Nytt Rotting Christ

haavard den 17.11.2018 Rotting Christ er klare til å slippe sitt nye album "The Heretics" den 15. februar.
Les hele nyheten

Video fra Diabolical

haavard den 16.11.2018 Svenske Diabolical har signert på Indie Recordings, og slipper sitt nye album "Eclipse" den 15. februar.
Her kan du nå se videoen til "We Are Diabolical".
Les hele nyheten

Malevolent Creation tilbake

haavard den 15.11.2018 Til tross for at Brett Hoffmann døde tidligere i sommer så er Malevolent Creation tilbake med sitt nye album "The 13th Beast" den 18. januar. Og ja, da med ny vokalist.
Les hele nyheten

Låt fra Soen

haavard den 14.11.2018 Første låt fra det kommende Soen albumet "Lotus" er ute. Her er "Rival".
Les hele nyheten

Nytt album fra Swallow the Sun

haavard den 13.11.2018 Den 25. januar slipper Swallow the Sun sitt nye album "When A Shadow Is Forced Into the Light" på Century Media.
En egen 14-minutters singel slippes 21. desember på vinyl og cd, med tittel "Lumina Aurea", som ikke er på albumet.
Les hele nyheten

Ny video fra Slash

haavard den 12.11.2018 Slash sitt siste album var slettes ikke verst, her er en helt ny video til låta "Mind Your Manners".
Les hele nyheten

Siste omtaler

Velg side

Hex A.D. "Netherworld Triumphant"

Omtale - 18.11.2018 - Skrevet av: haavard Dette er ganske så real hard rock som det lukter bra saker av. Larvikingene i Hex A.D er ute med sitt tredje albumslipp, og selv om jeg ikke helt ble overbevist av de to første, så høres tredje forsøk «Netherworld Triumphant» mye bedre ut. Og ta det helt med ro, albumtittelen speiler ikke innholdet, plata er mye snillere enn den skulle tilsi.
Les hele omtalen

Kosm "Cosmonaut"

Omtale - 17.11.2018 - Skrevet av: haavard Fra Canada dukker det i tide og utide opp nye bra band som tråkker på litt nye stier. Kosm fra Vancouver er ikke sånn helt nyskapende når det kommer til stilen, som er litt smått progressiv og teknisk metal, med litt inspirasjoner fra bl.a. Mastodon og Gojira (som de har coveret begge av på youtube, om du er ekstra nyskjerrig). Men de blir frontet med kvinnelig vokal, og det gjør noe med soundet som blir litt kastet i en ny retning.
Les hele omtalen

Azusa "Heavy Yoke"

Omtale - 16.11.2018 - Skrevet av: haavard Her har vi en litt spesiell konstellasjon, internasjonalt satt sammen, med folk fra The Dillinger Escape Plan (USA), Sea + Air (Tyskland) og våre hjemlige Extol. Tilsammen lager de like mye støy man skulle forvente, en slags sonisk utblåsning, men ikke helt med den strukturen man kunne håpe på.
Les hele omtalen

Antimatter "Black Market Enlightenment"

Omtale - 15.11.2018 - Skrevet av: haavard Antimatter har holdt det gående lenge, og har på sitt sjuende album tatt steget fullt ut i den uavhengige verden med å gi ut albumet selv. Det er en prestasjon etter seks strake album på Prophecy Productions. At de da stiller sterkt med trolig det som er karrierebeste er imponerende.

Les hele omtalen

Vandenberg's Moonkings "Rugged and Unplugged"

Omtale - 14.11.2018 - Skrevet av: haavard Denne her var faktisk bedre enn forventet. Entusiasmen var høy etter Vandenberg's Moonkings første skive, som var riktig så bra, med en retro type rock, men likevel proppful av både talent og sjarm. Plata etter var ikke like sterk dessverre, og jeg var litt redd for at de hadde brent kruttet tidlig. Men her viser de at også akustisk så fungerer månekongene, for denne ble en positiv opplevelse.
Les hele omtalen

The Windmill "Tribus"

Omtale - 13.11.2018 - Skrevet av: haavard Den norske prog-scenen er aktiv som aldri før, og det på et veldig høyt nivå. Dessverre er det ikke alle tilskudd til stammen som er helt der da, The Windmill sitt tredje album må jeg innrømme ble en veldig ujevn affære.
Les hele omtalen

S.A.A.B. "Motor Militia"

Omtale - 12.11.2018 - Skrevet av: Asgeir Vel, S.A.A.B. som bandet altså har navngitt seg selv står for Satanists Against Atheist Believers og spiller en blanding av rock og punk. Skeptisk som jeg var, så endte plata opp i spilleren.
Les hele omtalen

De Lyckliga Kompisarne "Pengar Har Inga Ögon"

Omtale - 11.11.2018 - Skrevet av: haavard Gladpunk som det De Lyckliga Kompisarne har levert gjennom tidene er det ikke mange som gjør lengre. Kanskje ikke bandet har et stort antall store hits, men det er da noen, og for all del, når de treffer så er det fullklaff.
Les hele omtalen

Sodom "Partisan"

Omtale - 10.11.2018 - Skrevet av: haavard Jeg mistenker at herr Sodom, Tom Angelripper, over de siste årene har sett at utviklinga til Sodom ikke helt har vært der den skal. De har jo sluppet album og jubilert for litt forskjellige utgivelser, og for all del, det har vært greit. Men det tyder på at han trengte en ny start, og følgelig så har han tre nye fjes i bandet, med andre ord, han har beholdt kun seg selv.
Les hele omtalen

Rikard Sjöblom's Gungfly "Friendship"

Omtale - 09.11.2018 - Skrevet av: haavard Rikard Sjöblom er nok mest kjent fra sitt virke i Beardfish, som jo har variert både musikalsk og kvalitetsmessig opp gjennom årene. Rikard Sjöblom’s Gungfly er nok et mere lekent og eksperimentelt prog-band enn det, der det er kraftige variasjoner og en hel masse små detaljer som hever albumet.
Les hele omtalen