Indie Recordings (2018)
Moderne Metal

Tracklist:
- Interstellar Islands
- Heart of Stone
- Heavy Yoke
- Fine Lines
- Lost In the Ether
- Spellbinder
- Programmed to Distress
- Eternal Echo
- Iniquitous Spiritual Praxis
- Succumb to Sorrow
- Distant Call


Azusa

 

Azusa "Heavy Yoke"

Omtale - 16.11.2018 - Skrevet av: haavard Her har vi en litt spesiell konstellasjon, internasjonalt satt sammen, med folk fra The Dillinger Escape Plan (USA), Sea + Air (Tyskland) og våre hjemlige Extol. Tilsammen lager de like mye støy man skulle forvente, en slags sonisk utblåsning, men ikke helt med den strukturen man kunne håpe på. Da har jeg ingenting å utsette på musikerne her, de håndterer sine respektive instrumenter med stil, for det er ganske så teknisk prosessert, og det er smått lekkert om man legger godøret til og kun bryr seg om det rytmiske.
Også vokalen er en balansegang mellom clean og mere skrikende, og skaper en viss kontrast gjennom slagene.

Men problemet er at låtene og plata ikke er bra for det. Det er kaotisk, og å finne en rød tråd er ikke lett. Det blir med detaljer som fungerer, og ikke engang en hel låt kan jeg sette fingeren på og påstå at jeg faktisk liker, til tross for at det er bra utført.

Skal det være noe av verdi for meg så må nok låtene ligge på et mye høyere nivå enn dette, her ble jeg bare litt lei av støyen og lei meg for at talentet ikke har kommet bedre til nytte.

5.5/10