Elitbolaget (2018)
Action rock/Hard Rock

Tracklist:
1. Birth, School, Traffic Jam, Death
2. Obsoletion
3. P.U.S.S.Y.
4. In Control (No Control)
5. Krapulasta Kuolemaan
6. The Third Coming
7. Ode To Empty Wallets
8. Aika Kultaa Muistot
9. Kylänraitin Kuningas
10. My Way
11. Sommartider


S.A.A.B.

 

S.A.A.B. "Motor Militia"

Omtale - 12.11.2018 - Skrevet av: Asgeir Vel, S.A.A.B. som bandet altså har navngitt seg selv står for Satanists Against Atheist Believers og spiller en blanding av rock og punk. Skeptisk som jeg var, så endte plata opp i spilleren. Strømmen med finsk musikk er tidvis veldig variert. Hadde mengdene også variert så hadde det vært nydelig, men det er ett fantastisk land med mye å komme med innen alle stilarter. Tydeligvis også punk og rock.

Satanists Against Atheist Believers var kanskje ikke hva jeg forventet i postkassen, men la gå. Ignorerer navnet inntil vidre. Bandet byr nemlig på lovnad av å ha laget musikk i retning Misfits og Ramones for ett eller annet spill eller deromkring, så her var det håp i pose og sekk.

Brutalt så kom de to første låtene og jeg hadde en god følelse, men deretter så var det litt nedtur. «P.U.S.S.Y.» var den første låta som virkelig ødela sirkuset, men selv om det er låter man ikke liker så har faktisk bandet klart å tilegne seg mye annet enn hva de skriver om i presseskrivet. Presseskrivet som jeg også velger å ignorere fra nå.

Det er tidvis punkrock som presenteres. Tidvis klassisk rock'n roll som man egentlig har i alle byer, og punk, ska og diverse andre små sprell. Disse karene har lagt tematikken satt mot å være überkul og innhente litt skate-cred. Jeg for min del lar dette være til skaterens glede. Det gir meg egentlig ikke stort med glede personlig -da det er lite påfallende talent ut ifra hva jeg er egentlig har vokst opp med innen denne sjangeren.

S.A.A.B. prøver, men får det ikke helt til hele veien. Det er noen gode idèer og låter -men det blir råttent spill å si at plata er fantastisk av den grunn. Siste låta er heller ikke noen særlig avslutning -eller start forøvrig. Mer destruktivt for mitt inntrykk av bandet.
6/10