Season of Mist (2018)
Tech Death

Tracklist:
- Disenthrall
- Entre Suffrage et Mirage
- Surface's Echoes
- Ethereal Kingdom
- Algorythm
- A Travers Le Temps et L'oubli
- In Adversity
- The Inversion
- Binominal Structures
- The Afterlife


Beyond Creation

 

Beyond Creation "Algorythm"

Omtale - 03.11.2018 - Skrevet av: haavard Her gjelds det å holde tunga rett i munnen. Pust rolig, ignorer den grusomme artworken og også det litt corny bandnavnet. Canadierne i Beyond Creation er nemlig et av de beste tech-death bandene der ute, og tredjeskiva «Algorythm» er en sann glede å ta inn over seg.
Og her er det mye å glede seg over, spesielt om du er solgt på band som Obscura, Death og tidvis Cynic. Sistnevnte mest for en helt vill bass-traktering som høres ut som han har pløyd marka med bassen siden morsmelka var på vei inn. Nydelig balanse i spillinga, og også i samspillet med resten.

Resten av musikerne henger ikke etter de heller, der de skaper låter som står meget godt til hverandre. Det beste av alt er hvor du skjønner at mange band ville ha vært godt fornøyd bare med å lage låtstrukturen, så hever Beyond Creation nivået med å briljere når de allerede har kommet på det man skulle tro er det gangbare for et slikt band.

Hør på tittelkuttet «Algorythm» eller «Binominal Structures». Blir du ikke solgt så har jeg dessverre ingen medisin for deg.8/10