E One (2018)
Hard Rock

Tracklist:
- Without You I'm Nothing
- Rockin' With the Boys
- Your Wish Is My Command
- Bronx Boy
- Pursuit of Rock and Roll
- I Wanna Go Back
- Mission to Mars
- Off My Back
- Quantum Flux


Ace Frehley

 

Ace Frehley "Spaceman"

Omtale - 02.11.2018 - Skrevet av: haavard Når man hører på Ace Frehley sine siste soloskiver så er det bare å bli i godt humør av. Det er så pent og pyntelig, og bra, at det virker helt ukomplisert å skrive feelgood-skiver som dette. Siden «Anomaly» plata kom ut i 2009 så har jeg fått en helt annen respekt for Space Ace, der det er tre gode soloplater, samt ei sånn passe coverskive.
Og han liker å gjøre coverlåter, denne gangen har han spadd opp en litt glemt perle fra Eddie Money sin «I Wanna Go Back», som Ace fikser til sin egen stil som det er det letteste i verden. Kult utført denne!

Ellers så er det veldig mye av det man forventer, reinspikka rock n' roll med mye hentet fra 70-tallets glam og gitarbaserte rock, trekket over med en modernisert og røffere produksjon som passer veldig godt.
Kanskje kan man si at det er litt cheesy lyrikk her og der, «Rockin' With the Boys» er jo ikke ei låt hvem som helst ville ha kommet fra å skrive, men her flyter det bare lett inn albumets sterke materiale.

Atter en gang i plate man bare kan plukke frem å høre på i tide og utide. Litt trist at han ikke får mere respekt fra publikum, dette er mange ganger bedre enn det Kiss har drevet med på sine siste tiår.


7.5/10