Nuclear Blast (2018)
Heavy Metal
80 min.

Tracklist:
Disc 1: Forever Warriors

All For Metal
Bastardos
If I Can’t Have You – No One Will
Soldier Of Metal
Turn It Up
Blood, Sweat And Rock ‘N’ Roll
Don’t Break My Heart Again
Love’s Gone To Hell
Freunde Fürs Leben
Backstage To Heaven
Be Strong (Bonus)
Black Ballad (Bonus)
Bring My Hero Back Home Again (Bonus)
Disc 2: Forever United

Resistance
Lift Me Up
Heartbroken
It Cuts So Deep
Love Is A Sin
Living Life To The Fullest
1000 Years
Fight Through The Fire
Lost In The Ozone
Caruso (Bonus)
Tra Como E Coriovallum (Bonus)
Metal Is My Alcohol (Bonus)


Doro

 

Doro "Forever Warriors, Forever United"

Omtale - 23.10.2018 - Skrevet av: haavard Ja, når du først skal kjøre en overdose, hvorfor ikke gjøre det på ordentlig. Så for å feire sitt 20. album så slår Doro på stortromma og leverer ei dobbel skive. Om ikke det er litt for mye så vet ikke jeg. Det er ikke akkurat sjangeren som man trenger sånn 80 minutter på strak arm av.
Men Doro om det. Jeg har nå kommet meg gjennom noen runder med denne og, og det er jo ikke verst mye av det som leveres. Doro er jo så erfaren at det neppe kan gå helt galt. Kanskje med unntak med sviska «If I Can't Have You, No One Will» med Amon Amarths Johan Hegg. Den er ganske jævlig. Stryk ganske, den er jævlig.

Ellers er det litt for mye å hanskes med, men i små doser så skurer det jo bra fra seg. Du hører rutinen og erfaringen bare sitter. Her og der høres det ut som en produsent har fått jobbet for penga også, hvor det løftes til neste nivå på produksjon og utførelse, som på «Love's Gone to Hell».

Fanskaren til Doro er nok så trofaste at de ikke enser frem og tilbake i karrieren, og kan dermed spise denne til både frokost og kvelds. For meg så er det sånn helt jevn skuring, klassisk heavy metal, ikke veldig spennende, men et rutinert bidrag til diskografien som kanskje kunne ha vært oppdelt i flere deler istedet for ei dobbelskive.

6/10