Eisenwald (2018)
Rock / NWOBHM

Tracklist:
1. Blade And The Will
2. By Way Of Kingdom
3. Can You Hear The Rain
4. Time Crushes All
5. I Feel Nothing


Idle Hands

 

Idle Hands "Don't Waste Your Time"

Omtale - 22.10.2018 - Skrevet av: Asgeir Beskrevet som asken fra bandet Spellcaster så har man altså fått en EP fra Idle Hands. NWOBHM blandet med litt rock og slikt gjør seg godt for bandet. Det hele passer på mange måter. Det kan tenkes at jeg ble tatt litt på kornet her. Eisenwald har i alle år sendt meg ganske streit black metal hele veien, og her sitter jeg altså med okkult rock å digger vilt. Idle hands og deres «Don't Waste Your Time» består av fem låter som samtlige er godt underholdende for dagen. Høsten har på mange måter lagt seg litt som musikken her, og må si at det treffer spikeren på hodet.

Selskapet har forøvrig opplyst om at dette er en kreativt hjørne for Spellcaster bassist Gabriel Franco, som da altså står for vocal og gitar -i tillegg til all låtskriving. Det vil vel da peke på at Gabriel er en dyktig mann med mange ideer. Jeg ville allerede rådet til å sjekke bandet -da det vil komme mer nytt, både på plate og live i 2019.

Vi får kose oss sålenge med det man har fått, og sjenke bandet litt høst og ro. Dette var fett nok til å følge opp ihvertfall. Slippes 16.November 2018!
6.5/10