AOP Records (2018)
Black Metal / Post rock

Tracklist:
1. Drangsal
2. La Tristesse Durera Toujours
3. Petrichor
4. L'appel du Vide
5. Meine Freiheit War Ihr Tod
6. F 19.5
7. Heimat Bist Du Tiefster Winter
8. Advent


Karg

 

Karg "Dornenvögel"

Omtale - 16.10.2018 - Skrevet av: Asgeir Det har tatt noen år siden jeg har øyensynlig hørt fra Karg. Det eneste tydelige bevis er ihvertfall at bandet var innomhus med «Von den Winden der Sehnsucht #2» tilbake i totusenogelleve. Det er lenge og kan ikke si jeg husker det, så derfor blir «Dornenvögel» en fugl i nytt landskap. J.J. som hovedperson har valgt å kalle seg har til vanlig vokalist rolle i Harakiri For The Sky, og vil vel kunne påstå at han her legger til rette for black metal og en slags post-rock som faktisk både er slitsom og samtidig intressant.

Med seg i diverse vokale roller på plata så er det artister og musikere fra Lunar Aurora, Downfall Of Gaia, Ancst og endel til. Det skal være tatt sikte på å kjøre en totalt negativ og melankolsk plate med rom for håp -brakt til live igjennom ett hysteri. Det synes jeg faktisk J.J har klart helt greit, men det er ikke alt som er like fengende for min del personlig.

Det er rått og skjærende toner som bryter harmonien man vanligvis får levert. Poenget med plata er vel bevart, og det er mye som er bra, men likevel så blir det litt avleggs imellom slagene. Med en solid dose salt og sukker så sier jeg meg ihvertfall dels fornøyd.
6/10