9. C.O.B. Great Dane Records (2018)
39:05

Tracklist:
1. Corpse Riders
2. Evil's Genes
3. Brewer Of Death
4. Revolt
5. The End
6. Purple Pony
7. Medicated
8. Hate Them
9. C.O.B.


Red Dead / Undead Vision / Son Of A Shotgun

 

Red Dead / Undead Vision / Son Of A Shotgun "Sons Of Red Visions (split)"

Omtale - 10.10.2018 - Skrevet av: Asgeir Av ulike årsaker så blir split plater mindre forlokkende å høre på i perioder, men har lovet bort sjela til nok ett plateselskap ved navn Great Dane Records, så må prøve. Her er det snakk om tre band, ett fransk, ett fra sveits, samt ett Norsk som i ettertid viser seg å være sideprosjektet til gitaristen fra Blood Red Throne. Stiger spenningen? Når det gjelder første band ut på denne lista -herav kjent som Red Dead, er ikke akkurat hva jeg vil kalle spesielt forlokkende. Lyden er ikke helt på det sammenskrudde nivået jeg ville være tilfreds med. Det blir mer eller mindre som en demo. Jevn dødsmetall, men ikke over listverket.

Undead Vision fra sveits er derimot litt bedre teknisk og lydmessig. Det bringer stemninga over på litt mer av dødsmetallen som angivelig fra bandet selv skal være i gata til tidlig deicide. Mulig akkurat dette treffer på lyd, men gjengir ikke noe av stemningen. Blir egentlig ganske lei etter første låta.

Det norske prosjektet Son Of A Shotgun blir mer eller mindre finalen føler jeg. Musikken er i landet mot sørstats death metal. Med seg på opptaket er Hellhammer (Mayhem) og Olivier Pinard (Crytopsy). Nå vet jeg faktisk ikke hvordan å ordlegge meg her, da det er halveis gjennomført. Jeg får inntrykk av ett solid band, men musikken blir så lite intressant.

Beklager men her var det mye middelmådig musikk, og med det så kommer en svært middels gradering. Ingenting her kommer med spesielt mye mersmak faktisk.
5/10