Egenfinansiert (2018)
Punk

Tracklist:
1. Glappkäft
2. Personligt Jävla Kaos
3. Eldfödd
4. Brännalltsomär
5. Såna Som Ni
6. Idiot
7. I Månenc Cken
8. Dö, Dö Min Âlskling


Personligt Kaos

 

Personligt Kaos "Personligt Kaos"

Omtale - 09.10.2018 - Skrevet av: Asgeir Det er ikke stort å finne av informasjon om Personligt Kaos. Har mine mistanker om at det er en herremann som kanskje kjører solo til hverdags. Gudene veit, men punk og kaos er det. Jeg har prøvd å gjøre som kassetten sier : "Sök och du skall finna", men jeg fant såklart bare noen halvgode, like forvirrede omtaler, samt en facebook tilhørende Personligt Kaos, som heller ikke sa stort om prosjektet.

Uansett med informasjon eller ikke. Dette ankom pr. postmann og på kassett som jeg såklart rådigger. Jeg lever uten kassettspiller til hverdags -så dette har tatt litt lengre tid å få omtalt enn vanlig. Uansett så er det pluss å faktisk lage sin egen greie, fremfor det digitale. Det gjør seg bedre.

Musikken er punk. Rett frem punk med maks råtten produksjon men hva er vel punk uten? Låtmaterialet er kanskje ikke optimalt for å finne intressen min, selv om denne kassetten har fått seg mangt en runde iløpet av den siste uken av skrivende stund.

Må si meg sjarmert at noen låter her, men jeg vil anslå at det kunne vært morsomt å høre med bedre lyd. I tillegg så er det følelsen av at det meste er gjort på egenhånd som råder størst av alt. Til å med cover på kassetten er kopiert eller printet på gammelmåten i sort/hvitt.

Liker du skitten, egenprodusert punk av svensk skole så kanskje dette er tingen. Jeg klarer meg lengde med coverversjonen av «Dö, Dö Min Âlskling» som dere sikkert klarer å spore til Misfits på egenhånd.
5/10