Limb Music (2018)
Melodisk Power Metal

Tracklist:
1. Flame Of Tar Valon
2. If It Bleeds We Can Kill It
3. Grey Wardens
4. Defenders
5. Fallen Stars
6. Angels On Neon Wings
7. Days Of High Adventure
8. Evermore
9. The Iron Price
10. Eternia Eternal (The Masters Of The Multiverse)
11. The Touch (Stan Bush cover)


Dragony

 

Dragony "Masters of the Universe"

Omtale - 08.10.2018 - Skrevet av: Asgeir Det er ikke alltid jeg får lyst til å høre ferdig plater, men skal sies at Dragony hadde det lille ekstra produksjonsmessige -og fikk seg ett par runder ekstra i spilleren. Det er faktisk kraftig og rikt utviklet, men likevel så skjørt og polert at det nærmer seg mine følelser overfor andres oppkast i enkelte perioder hvor balladene er røffest. Middelalder akkopagnert av drager, helter i strømpebukser og erkeklassisk melodisk power metal? Ja, Dragony legger seg flat på denne tråden. Dette er helt sikkert noe her som kan fenge en fan sitt vesle øre, men desverre så ble jeg personlig bare lei meg. Bandet har løpt rett på en vegg med musikk som så desidert ikke har forandret seg siden 90-tallet. Rhapsody og Hammerfall (og såklart mange flere) fikk skamfert meg tidligere -og siden den gang så har det vært en litt ujevn strøm med kliss lik produksjon og musikk strømmet på.

Dragony har ingen fremtid hos meg, men om det finnes en sjel der ute som liker power metal -da hvor gitarsoloer, eventyrlige synth partier, lite tilfredstillende vokal, koring og pompøst orkester er god stemning – ja, så sjekk da for all del plata.

I mitt hus kommer den desverre ikke innom igjen desverre. 3,5 for god lyd. Minuspoeng for musikk og kreativtet rundt akkurat den biten.
3.5/10