Season of Mist (2018)
Death Metal / Grind

Tracklist:
- Teeth and Hatred
- Martyr
- Dogs Always Bite Harder Than Their Master
- Slaughter of the Soul (At the Gates cover)
- Reptilian (live)
- Cum With Disgust (live)
- Spit (live)
- Necrobreed (live)
- Unborn Infected Children (live)
- Foetus (live)


Benighted


Liknende band

 

Benighted "Dogs Always Bite Harder Than Their Master" (EP)

Omtale - 01.10.2018 - Skrevet av: haavard Det er så godt å en gang i blant bare få trynet skrellet ned i asfalten. Og i så måte fungerer Benighted ypperlig, noe de som regel gjør, selv om jeg hadde en liten av-periode etter den meget bra "Icon" plata. Ikke at de ikke har levert, du verden, men det var nok meg og ikke dem.
Men jeg fikk grooven igjen her med denne EPn som jo egentlig kun er tre nye låter, en cover fra At the Gates og seks livekutt fra Lyon. Live er jo live, ikke helt det mest interessante på et nytt slipp, men helt ok å fylle ut EPn med.

De tre nye låtene derimot går for seg. Her er det klassisk Benighted, fra full pinne til smekre temposkifter og hyling og brøling om hverandre. Rett og slett en herlig miks er det bandet stort sett står for, og som jo også klart er en av sjangerens beste i den røffere gryta.

Orginalt, selvfølgelig ikke, men det er noe med intensiteten til Benighted som er usedvanlig sjarmerende, og de og Aborted har vært for meg det aller beste europeisk brutalitet har bydd på det siste tiåret. Synd dette er bare tre nye låter, men forsåvidt er jo resten bra og, coverlåta også er en sexy liten sak.7/10