Indie Recordings (2018)
Psykedelisk rock/metal
15 min.

Tracklist:

- Island of Stone
- Into the Silent Sea (Nik Void Remix)
- Machinations


The Osiris Club

 

The Osiris Club "Island of Stone" (EP)

Omtale - 20.09.2018 - Skrevet av: haavard Fullengderen "The Wine-Dark Sea" var kurrant den når den kom tidligere i år. Men denne EPn er av det unødvendige slaget, og skulle vel helst ha blitt sluppet før plata ?
For med tittelkuttet allerede på plata, så er det strengt tatt unødvendig å slippe singel av den i 2018.
Men slik er det, og låta er jo kurrant den, og sikkert en bonus kommersielt sett at Ulvers Garm er med på den. Men den er ikke en hel wow-opplevelse alene, og det er mye på plata som er bedre når de prøver på enda litt mere psykadeliske platformer.

Andre låta er en remix av "Island of Stone", og er en sju minutter lang transportetappe av ambient støy som jeg skjønner null og niks av. For de veldig spesielt interesserte. Siste kuttet er derimot en mere dynamisk sak kalt "Machinations" som går rett på sak og er mere representativt for det bandet kan få til.

For meg kjennes det ut som en veldig unødvendig EP, men det er sikkert et strategisk slipp for å promotere en kommende turne, mere enn å få presentert bandet noe bedre, for plata er tross alt mange hakk mere interessant enn denne her.


5.5/10