Art of Propaganda (2018)
Post-Black Metal
27:46

Tracklist:
1. Rebirth
2. Aurora
3. Temples
4. Deliverance


Anomalie

 

Anomalie "Integra"

Omtale - 17.09.2018 - Skrevet av: Asgeir Det har sin oppsving hver høst. Black metal i alle fasonger og smaker, og dagens er derav en EP fra Anomalie ved navn "Intergra". Det er ikke så ekstremt ofte jeg jubler for ukjente band for tiden, og det er det god grunn til. Vanedyr kjøper som regel det man VEIT er av god kvalitet. Lite kreativ låtskriving og generelt følelsen av å repetere fjoråret lusker stadig i skyggene. Anomalie er ikke langt unna denne beskrivelsen egentlig, men har fått kjørt seg ett par runder, og konklusjonen er at man faktisk kan høre på plata.

Så, fordelt på fire spor så kunne man altså konkludere med at det var mulig å gjennomføre så mangt med dette verket. Samlet så varer låtene en liten halvtime, og "Rebirth" som åpner på ni minutter alene er faktisk ganske greit komponert. Vidre så er det jevnt og greit med innhold. Det er ingen direkte nedtur å kjøre denne halvtimen, man må bare være aktsom på hva man går til.

Fra å være en ukjent sextett så skal Anomalie ha poeng for å ha vekket oppmerksomheten min en smule. "Integra" er ikke kjempe oppsvingen sjangeren trenger, men har sine særegne kvaliteter. Post-black metal reddet altså dagen.
6.5/10