Lupus Lounge (2018)
Episk Black Metal
28 min.

Tracklist:
- Farsot "Erde I"
- Farsot "Erde II"
- Coldworld "Wasser I"
- Coldworld "Wasser II"


Farsot / Coldworld

 

Farsot / Coldworld "Toteninsel" (EP)

Omtale - 15.09.2018 - Skrevet av: haavard Jeg er sjeldent spesielt gira på split utgivelser, men her har de to tyske bandene Farsot og Coldworld trommet sammen fire bra låter som faktisk fungerer som et helhetlig slipp. Stilmessig ganske på g med hverandre, og dermed så er dette faktisk meget bra saker.

Begge bandene befinner jo seg innenfor den mere episke svart metallen, og når de får brygget opp til de beste stemningene så er det umulig å ha noe å si på det de får til.
Farsot sine to spor er begge hovedsaklig konstruert av akustiske gitarer, som gir det hele en veldig varm og fin klang. De lar naturligvis også den mere ekstreme biten få skinne såvidt, men hovedsaklig er det en flott akustisk stemning over det, nesten helt instrumentalt også. Dette er bedre enn det de leverte på sitt siste studioalbum ihvertfall, og tegner til å kanskje kunne være et band som har noe bedre å by på fremover.

Coldworld er nok hakket mindre kjent, men denne EPn vinner de, spesielt med del to av sin "Wasser". Selvfølgelig også veldig episke kutt dette, men de får til å overbevise kraftig med den intensiteten de får utav låtene. Kanskje litt Shining (svenske altså) over noe av det, men på nevnte del to av "Wasser" så er det usedvanlig pent og variert, samtidig som det bygger opp til et utsøkt crescendo.

Meget bra denne, anbefales varmt om du liker litt episke black metal saker.7.5/10