Acetate Records (2018)
Hard Rock / Rock N' Roll

Tracklist:
1. All Of the Time
2. The History of Rock ‘n’ Roll
3. Dead Inside
4. Breaking My Balls
5. The Worst Thing Ever
6. What’s Up (With This Motherfucking Thing?)
7. Cold Wet Wind
8. (I’m Gonna Choke Myself and Masturbate) ‘Til I Die
9. Private Parking Lot
10. Beerdrinkers and Hellraisers [w/ Jesse Dayton]


Supersuckers

 

Supersuckers "Suck It"

Omtale - 14.09.2018 - Skrevet av: haavard Denne amerikanske powertrioen har holdt det gående i tredve år, og de får plusspoeng for et veldig overbevisende amerikansk ytre, der det er bredbeint og lett musikalsk schizofrent. Men det låter såpass proft at jeg får gi dem ståkarakter under tvil, selv om jeg selv får noen hår til å reise seg når de vandrer rett inn i countryfella utover på plata.
For tidlig så er det fullt pøs på rein rock n' roll hvor Motorhead høres ut som en grei inspirasjon, dog mest kanskje på attitude, musikken er endel reinere enn det. Bra produsert er det, og bandet har full kontroll tilsynelatende tidlig på plata, uten at det høres ut som at de helt har planlagt å gjøre ei skive som vil komme til å være noen banebrytende affære.

Men det låter proft og bra, og det skal det vel gjøre på bandets tolvte album. Utover så myker de opp soundet kraftig dog, og de valser seg selv inn i litt amerikanske country-tendenser hvor det like gjerne kunne ha vært Garth Brooks som sto bak.

Men til og med når de trøkker over sine oppmålte grenser så er det såpass proft at det er vanskelig å ta dem for det. Så vi ender ut på ei litt kul skive som selv om det ikke er orginalt, så tør bandet å også utfordre lytteren underveis. Og når det rocker på sine beste partier så er det veldig grei skuring.

6.5/10