Debemur Morti Productions (2018)
Black Metal
35:14

Tracklist:
1. Intrantation
2. Jesus Christ Father of Lies
3. Jezebels Black Mass Orgy
4. Messiah of Pigs
5. Darkness Has Returned
6. Sorcery and Doom
7. Star of Darkness and Abyss
8. The Obsidian Flame (From My Depths)
9. The Luciferian Crown (Venom of God)
10. I Am Lucifer's Temple


Archgoat

 

Archgoat "The Luciferian Crown"

Omtale - 12.09.2018 - Skrevet av: Asgeir Archgoat har for noen vært ett velkjent navn på enhver plakat de siste årene. For dere som ikke har erfart denne sataniske og blasfemiske pisken -så er det verdt hver krone. Ihvertfall når det kommer til The Luciferian Crown. Det begynner å bli noen år siden jeg først fikk oppleve Archgoat på scenen, og har hatt stor respekt for dette inntrykket siden.Antallet plater har stadig økt i samlingen, noe live erfaringene desverre ikke har gjort -kort forklart: dette er black metal som jeg personlig foretrekker det, rett og slett på grunn av særpreget. Det er grovt, stygt, blasfemisk og går regelrett ut på å pule nonner og høres jævligst mulig ut -men på en bra måte.

«The Luciferian Crown» inneholder som dere ser i margen på omtalen hele ti spor. Det er kanskje på sett og vis en forståelse med at noen synes enkeltspor er litt svakere enn andre på plata, men etter min mening så har alle låtene gode egenskaper for å underholde meg, og den har faktisk stått på repeat flere dager på rad, så den har fått grodd seg litt inn under negler og hud etterhvert.

Anbefaler å sjekke ut skiva om du liker black metal av den grove sorten. Eller bare sjekk singelen under her. Helt sjukt.

7/10