Selvfinansiert (2018)
Post Doom Metal
60 min.

Tracklist:
- Summon
- Dig
- Winter
- Walk With Reality
- Rebuilding the Bridge
- Hidden Pain
- Struggle


Raum Kingdom

 

Raum Kingdom "Everything & Nothing"

Omtale - 06.09.2018 - Skrevet av: haavard Litt hardtslående irske band er det lenge mellom jeg blir servert, spesielt om de skal være bra. Men Raum Kingdom har noe her som kan fungere. At Irene både kan være litt snarsinte og deprimerte er vel en kjennsgjerning, så når de kombinerer det så kan det jo passe at Raum Kingdom er med begge beina plantet i post-Doom metalen.
Og ja, du kan naturligvis alltid i denne sjangeren peke rett på Cult of Luna og Amenra som inspirasjoner, og bandet tråkker jo ikke langt utenfor de sporene. Men det er litt mere Doom i lydbildet til Raum Kingdom, slik at det nok er hakket mere konservativt enn de mere eksperimentelle post-metal bandene.

Men det låter bra, kanskje best når de også kaster innpå litt kvinnelig vokal i den fjorten minutter lange "Winter". Men de har evnen til å trøkke på og slite seg avgårde i en smått desperat tone, også uten at de kaster inn orginale elementer. Og det høres jo kult ut det meste her. Kanskje noe konservativt og ensidig gjennom den hele timen, men jeg liker dette jeg altså, og også bedre enn deres forrige EP som jeg pløyde gjennom i fjor.

6.5/10