High Roller (2018)
Hard Rock / Blues

Tracklist:
- End of All Time
- Good Guitar
- Summer Fades Away
- Celtic Cross
- Waited So Long
- Out Of the Blue
- Faceless Waters
- Searchin
- Amber Glass
- Eye of the Stygian Witches
- All My MemoriesAshbury

 

Ashbury "Eye of the Stygian Witches"

Omtale - 03.09.2018 - Skrevet av: haavard Ikke ofte jeg blir servert tidlig 80-talls hard rock som faktisk virker autentisk.
Men Arizona bandet Ashbury er driftet av to brødre siden 1980, så det er nok her de har det meste av sine tidsriktige influenser. Og det høres!

Jeg ble faktisk litt overrasket over at jeg likte denne såpass godt, men det er kanskje noe med at det høres at det er litt ånd over fordums tid i dette. Og de har jo jobbet godt med låtene virker det som, og samtidig brukt en aldri så liten evighet på alt de har gjort tidligere. Debuten kom jo ut i 1983, før de skrev ei ny plate som ikke ble sluppet før 2010 (!). Og nå er vi altså på album nummer tre.

Det som kanskje skiller klinten fra hveten, altså de som duger og ikke i denne vanlig litt slitne sjangeren, er at Ashbury har et lite bluespreg på sine mere dynamiske låter, samt en flott evne til å også blande ut med akustiske roligere låter. Variasjonen er tilstedeværende hele veien, og til og med de roligere låtene blir aldri for mye av det gode.

Jeg tror egentlig denne plata kan appelere ganske bredt til de som enda hører på det som foregikk på 80-tallet av hard rock.7.5/10