The Sign (2018)
Stoner/Fuzz Rock

Tracklist:
- Varldarnas Fall
- Soluppgång
- Chronos
- Appeltradet
- Havet
- Doedaroedlan
- Universe
- Cactus
- Fågelsång
- Rokh


Skraeckoedlan

 

Skraeckoedlan "Appeltradet"

Omtale - 31.08.2018 - Skrevet av: haavard Ikke akkurat noe nytt album dette, men det er jaggu greit å få denne relansert i 2018, da den i aller høyeste grad fortjener sin oppmerksomhet. Albumet kom egentlig ut i 2011, som Skraeckoedlan sitt første album.
Bandet driver jo nå for tiden og jobber på sitt tredje album, hvor deres andre "Sagor" album kom ut i 2015. Svenskene har turnert ustoppelig siden da, og det skulle egentlig bare mangle, da det virkelig lukter god øgle av det de holder på med.

For denne debuten så var opplaget minimalt tilbake i 2011. Men musikken er veldig lettfattelig til å ligge innom stoner formatet. Riffene er rett på, men de har en melodiøs evne som henger over dem, og som egentlig aldri stopper. Om de så forsøker å skrive beint frem stoner, så legger de både til noen melodilinjer og vokalpartier som bare driver fokuset til at det er nesten mere drivende hard rock over det de holder på med.

Det er så mye bra på denne debuten at det er ingen grunn til å ikke plukke opp denne når den da slippes for første gang internasjonalt den 12. oktober - også på vinyl.
7.5/10