Napalm (2018)
Moderne Heavy Metal
42 min.

Tracklist:
- Lies Are A Business
- Tomorrow's No Concern
- I Am the Hurricane
- American Made
- Roll Over You
- I'm Ready
- Running Mazes
- Mask
- Become the Storm
- The Hardest Way
- Dead Hearts (Love Thy Enemy)
- For the Love of Metal


Dee Snider

 

Dee Snider "For the Love of Metal"

Omtale - 02.08.2018 - Skrevet av: haavard Dee Snider solo er vel ikke all verden, og det har det aldri vært. Solo-debuten etter Twisted Sister var i 2000, med leftovers fra Twisted karrieren. Deretter ei coverplate av Broadway-musikaler før hans beste verk var "We Are the Ones" for et par år siden.
Nå derimot får vi servert en moderne metalisk utgave av Dee Snider, hvor produsent Jamey Jasta (Hatebreed) står for produsent og pådriver rollen. Og dermed snakker vi musikk for den yngre generasjon metalfans er jeg redd, for meg så er det ihvertfall ganske så uinteressant, for selv om trøkket og Sniders vokal er klistret på, så er låtene ganske meningsløse, hele veien gjennom.

Og da mener jeg ikke at det er helt krisedårlig, men det er lite engasjerende, og det er fryktelig stereotypisk moderne metal, som om de forsøker å la Sniders stemme leve livet på egenhånd. Men det er ikke nok i våre dager til å gjøre ei bra plate.

Det er også kastet inn diverse folk for å hjelpe på resultatet, vi har gjester som Alissa fra Arch Enemy, Howard Jones (ex-Killswitch Engage), Joel og Nick fra Toxic Holocaust, Charlie Bellmore fra Kingdom of Sorrow. Men nei, ingen kan hjelpe for at dette aldri kommer seg av bakken. Det er rett og slett ganske så jevnt og strak enveiskjøring til ingenmannsland.


5.5/10