Prosthetic (2018)
Melodiøs Death Metal

Tracklist:
1. Fen of Shadows 07:58  
2. When Paradise Fades 04:00  
3. Temple of the Sun 04:42  
4. Devouring Radiant Light 06:46  
5. The Luminous Sky 04:01  
6. The Vault 08:57  
7. Carnarium Eternal 03:00  
8. Sacred Soil 06:39


Skeletonwitch

 

Skeletonwitch "Devouring Radiant Light"

Omtale - 27.07.2018 - Skrevet av: haavard Skeletonwitch er et band som har jobbet hardt i en årrekke, men aldri fått meg på kroken. Der jeg har stemplet dem som masete og litt for kronglete i sin fremtoning av den melodiske dødsmetallen, så har det bare ikke funket. Det skulle ta seks album, for denne nye var plutselig helt innafor.
Og det er snart femten år siden debuten, og utallige turneer og eksponering senere har nok bandet lært mye av. Men den finurlige touchen de har på "Devouring Radiant Light" hadde jeg ikke sett for meg skulle komme, men det var tydeligvis en barriere som plutselig ble forsert, og vipps så høres det hele så mye mere komplett ut.

Det er forholdsvis hardt det de leverer, melodiøst, men ikke for sukkersøtt eller pent. Men det er godt skrudd på, detaljene er der i musikken om du bruker et par runder på plata, og jeg merket at mitt skille kom når jeg virkelig skrudde opp lyden. Da smalt det og det ekstra i musikken kom tydeligvis mere frem.

Helt klart det beste jeg har hørt fra Skeletonwitch iløpet av karrieren, og også for sjangeren å være så er dette noe av det bedre i år.

7.5/10