Indie Recordings (2018)
Black Metal
52 min.

Tracklist:
The Atrocious Horror
No Amen
Offer Av Livet
Even Dawn Drew Twilight
Resting… Not In Peace
De Siste Vintre
From Traitor To Beast
Lysene Som Forsvant
Innhøstinga


Iskald


Liknende band

 

Iskald "Innhøstinga"

Omtale - 15.07.2018 - Skrevet av: haavard Det har blitt noen album fra Iskald etterhvert, jeg må innrømme at brorparten har på en måte gått meg hus forbi. Men nå er vi på album nummer fem, så da får jeg forsøke bedre på denne enn de tre foregående skivene som jeg må si jeg ikke har hørt mere enn små kutt fra.

Og det er godt håndtverk Bodøværingene leverer. Utmerket spilt og med en grunnleggende stødig hånd over hvordan deres Black Metal skal lyde.
Smått teknisk preget er endel av materialet, så man hører jo at bandet tilhører en nyere generasjon av black metalens verden. Men de holder nivået til å stå seg like bra som det aller meste som slippes i sjangeren i disse tider.

Det jeg reagerer litt negativt på er likevel en litt tørr gitarsound som jeg føler ødelegger litt for dynamikken i plata. Det blir litt dødt preg over noen partier her, hvor jeg føler de kunne ha myket det opp og fått det litt mere spenstig resultat i produksjonen.

Men de holder holdet over vannet, og mine favoritter er "Offer Av Livet" og "Resting... Not In Peace" som jeg synes vinkler plata veldig bra. Totalt sett et kurrant slipp, ikke noe som kanskje vil blåse deg av stolen, men like fullt ei dugelig plate.


6.5/10