Season of Mist (2018)
Futuristisk / progressiv sludge/metal

Tracklist:


- Future Cult
- Call the Midnight Animal
- Die Into Us
- Suicide Market
- The Gown
- Grease Infant
- Galaxy Ripper
- Tragedy
- Girl Autopsy
- In the Flesh


The Lion's Daughter

 

The Lion's Daughter "Future Cult"

Omtale - 14.07.2018 - Skrevet av: haavard The Lion's Daughter er et band jeg kan like at forsøker å flytte noen grenser og åpne noen nye portaler. Futuristisk sludge-metal med en progressiv brodd er vel slik jeg vil beskrive dem. Så trolig ikke noe for deg med snevre musikalske preferanser.
Og for å si det, det er ikke alt her som sitter hos meg heller. Det er litt nintendo-futuristisk over noe her, da tenker jeg for eksempel på tangentbruken på "Die Into Us" som er ganske så banal. Men litt kult likevel, når det brytes ned med både sludge og ekstrem metalliske effekter og den rytmen likevel får holde på.

Uten det futuristiske preget tror jeg The Lion's Daughter har hatt ganske lite å by på. Men det er partier som er nært opp mot industrial-metal, mens andre går mot mere tradisjonell sludge. Så spennvidden er stor, intensiteten ganske høy og fremførelsen innafor.

Har låtene vært noe mere komplette dog, da har jeg vært en glad gutt. Istedet sitter jeg igjen med litt middels inntrykk. Men positivt med at de drar lasset litt videre for å forsøke å sette nye standarder. Fortsett med det.6/10