Dark Essence (2018)
Post Metal

Tracklist:
- Black Wandering Sun
- Sirens
- The Stranger
- From Fire From Stone
- Minus
- Tidlaus


Krakow

 

Krakow "Minus"

Omtale - 13.07.2018 - Skrevet av: haavard Et nytt Krakow album er et fast innslag hvert tredje år, og vi har nå telt frem til album nummer fire. Igjen så viser bergenserne seg frem fra en litt ny side, for selv om det er ganske knallhard post-metal i bunn her, så mykes de opp med årene.
Der jeg også har tidligere knyttet dem sterkere opp mot Doomen, så er det etterhvert gått mer og mer over mot de post-metaliske landskapene, og det er der Krakow er best. Når de får tid til å bygge låtene. Tittelkuttet på nesten ti minutter er meget bra, uten ei eneste tekstlinje så får de det til å fungere, også uten med å køle på med de røffeste passasjene, men mere å la det flyte.

Utviklingen i soundet er godt innafor, jeg liker Krakow også i dag, og selv om jeg kanskje kunne ha tenkt noen flere lengre låter hvor bandet får brodere litt mere på beinet underveis, så er dette enda et bevis på at de presterer hver gang.

Vi får se hvor toget går for Krakow, i mine ører så mistenker jeg at vi kanskje går over i enda mere klare og definerte rammer neste gang, om bandet omsider finner sin komplette stil. De er på vei ihvertfall virker det som.
7/10