Century Media (2018)
Black Metal
33 min.

Tracklist:
1. Werwolf
2. June 44
3. Equestrian Bloodlust
4. Tiger I
5. Narva
6. The Last Fallen
7. Viktoria
8. The Devil's Song
9. Silent Night


Marduk


Liknende band

 

Marduk "Viktoria"

Omtale - 09.07.2018 - Skrevet av: haavard Årene går og Marduk består, og det på tross av kontroverser som kommer og går med jevne mellomrom. Musikalsk har bandet gått på jevn standard siden inntredenen til Mortuus på vokal i 2004, hvor de fra "Plague Angel" og til idag har vært solide, og det på alle seks skivene siden da.
Kanskje ikke det store overraskelsesmomentet i det bandet gjør da, "Viktoria" er ei ny plate i rekken som holder mål, men som ikke er en forbedring av det bandet har gjort tidligere. Det som er sikkert er at jeg foretrekker Marduk når de holder et litt mere mid-pace tempo over det hele, da svinger det bra av dem, og det er da jeg synes de får ut nerven mye bedre.

Kanskje "Viktoria" starter litt traurig, men det kommer seg kraftig, og på "Narva" og tittelkuttet "Viktoria" så lukter det svidd. Da er Marduk på sitt aller beste.
Ellers så er det trygt og akkurat det du forventer, intet mere og intet mindre. Greit når man vet man er i humør til litt Marduk, da funker nok denne.
6.5/10