Inverse Records (2018)
Hard Rock/Heavy Metal

Tracklist:
1. Gilded Cage
2. Leap Of Faith
3. Bulletproof
4. Hereafter


Rough Grind

 

Rough Grind "Trouble Or Nothing"

Omtale - 03.07.2018 - Skrevet av: Asgeir Finsk hard rock og heavy metal er hardt i rotering fra Inverse Record på jevn basis -og det er en stund siden jeg har sjekket noe fra denne haugen. Det var med andre ord på tide. Rough Grind var noe jeg mer eller mindre tok på navnet, men skulle jeg egentlig gjort det? Rough Grind er noe så langt fra grind -som jeg faktisk tror det er mulig å få noe innenfor metal sjangeren. Her er det balle hard rock og heavy metal som teller og det legger litt av kortstokken på forventningene også.

Jeg skal være ærlig å si at dette, helt klart, ikke så aller verst. Hver gang jeg hører snakk om finland og disse nevnte sjangre så blir det litt som å høre 'finsk symfonisk metal'. Man vet dermed veldig ofte hva man burde forvente seg -og hvordan de neste timene blir.

Rough Grind derimot klarer ihvertfall å vise frem til en sammenheng i låtene. De er skrevet med kløkt og riktig dose -så ting rett og slett ikke blir håpløst. Det er ikke overdrivelser, bare god kombinasjon av hard rock og heavy metal. Litt kjedelig over flere runder, men helt klart ikke det verste jeg har hørt.
5.5/10