Century Media (2018)
Melodiøs Black Metal
8 min.

Tracklist:
- Blackened Call
- Maleficarum - The Veil of the Moon Queen Part 1


Belzebubs

 

Belzebubs "Blackened Call" (EP)

Omtale - 02.07.2018 - Skrevet av: haavard Hva skal man si ? Når du har et band oppbygd av tegneseriehefter, kaller det Belzebubs og de spiller Black Metal. Hvor er toget på vei til å gå nå ? Er dette den europeiske ekvivalenten til manga, hvor de forsøker å trekke den yngre fansen til seg ?
Jeg er ikke helt sikker her hva jeg synes om dette, når du har et band som jeg ikke føler er helt i vater, men tross alt, det er jo musikk. Dette er uansett første slippet deres på Century Media, hvor det ryktes at de har et par selvutgitte skiver i Finland tidligere. Så dette er selve forsmaken på albumet som kommer senere, med kun to låter, og begrenset til en vinyl i 500 ex.

Innholdet på tittelkuttet er jo greit nok, ganske så typisk nordisk melodiøs Black Metal, kurrant fremført, helt innafor rammene til sjangeren. Litt vanskelig å si noe mye mere, da ei låt ikke holder for å se hvor vi skal rundt hele den musikalske rammen.

Andre låta er jo mere som en intro/outro, for dette er en fire minutter lang instrumental som er mere som en Dimmu Borgir-interlude, majestetisk og symfonisk, kult nok, men ikke noe jeg anser som ei vanlig låt.

Så helt greit slipp, ikke mye valuta for kronasjene med tanke på at du får 8 minutter musikk, hvorav over halvparten er en intro. Velbekomme den som vil ha.
6.5/10