Season of Mist (2018)
Black Metal

Tracklist:
- The Cosmic Sphere Falls
- Again
- Undone
- Tragedy of Pointless Games
- Darkness Falls
- Crimson
- YHVH's Shadow
- White Noise


Craft


Liknende band

 

Craft "White Noise and Black Metal"

Omtale - 17.06.2018 - Skrevet av: haavard Nesten rart å tenke på at det allerede har gått sju år siden svenskenes siste album "Void". Men det tar tid å lage kvalitets Black Metal, det er få som mestrer det, i mine ører, men Craft har holdt det gående og holdt nivået oppe på alle sine fem album, og det er ikke verst på sine tjue år.
Det som er forbedret siden "Void" er at de har fått litt progressive og nytenkende elementer inn i musikken. Ikke i pussige instrumenter og noe overilt, men taktene og utførelsen er smartere og mere spennende løst. Og de har også fjernet fæle gitarsoloer som ikke hørte noen plass hjemme på "Void".

Det er like fullt Craft i soundet, men det er som at de har bestemt seg for å heve lista og skape noe nytt, og om det ikke er en hei dundrende revolusjon, så er det kanskje steg en inn i fremtiden for et band som har vært ganske konservativt i soundet tidligere, men som nå kanskje har noe på gang som kan åpne flere dører.

Jeg liker ihvertfall "White Noise and Black Metal" godt, det er ingen klassiker, men et stødig album innen en sjanger som trenger litt friske pust imellom.


7/10