High Roller (2018)
Speed Metal

Tracklist:
- The Search
- Hyperion
- Rise Above
- Star Voyage
- Vault Seven
- Bringer of Light
- Heavy Metal Impact
- The Twin Suns of Solaris
- Utomjordisk Dominans
- Polymorphic Intruders
- Hisingen Warriors


Armory

 

Armory "The Search"

Omtale - 15.06.2018 - Skrevet av: haavard Litt real 80-talls speed metal fra Gøteborg. Ikke ofte jeg tar det på tallerkenen, men Armory skulle få sjansen til å overbevise med sitt andre album, "The Search".
Jeg har ikke det helt store forholdet til speed metal egentlig, men jeg kjenner jo her at Armory har noen relasjoner til første Helloween albumet, bare at det er noe mere primitivt i det. Eller kanskje jeg kan forklare det med noe mindre utviklet.

De forsøker dog, og de skal ha kred for det de gjør. Øset går fint, men det hender de kanskje kunne ha stoppet opp og tenkt to ganger på de mere basic områdene av plata, hvor de ikke makter å heve seg selv til godt nok nivå.

Koringen er også litt overkill, men det kan kanskje settes i margen for at dagens musikk rett og slett ikke er der, og Armory er tross alt ganske så 80-talls i stilen.

For speed metal-fansen så går denne helt sikkert ned, for meg så ble det på det jevne, greit utført fra en gjeng dedikerte svensker. Men intet nytt stjerneskudd for sjangeren.


6/10