Nuclear Blast (2018)
Death Metal

Tracklist:
1. Guillotine
2. Outsider
3. The Last Breath I'll Take Is Yours
4. Narcissist
5. Born to Kill and Destined to Die
6. In Limbic Resonance
7. And Then I Saw Blood
8. What Doesn't Break Doesn't Heal
9. Bend the Arc, Cut the Cord
10. Achilles Heel


Kataklysm


Liknende band

 

Kataklysm "Meditations"

Omtale - 08.06.2018 - Skrevet av: haavard Kataklysm har jobbet hard over veldig mange år, hardere enn mange andre i sin sjanger. Ustoppelig med skiver og turneer i en konstant rotasjon. Og fortsatt for meg et litt sånn band som er kult å høre i små doser, men som aldri når helt toppen av Death Metal sjangeren.
Nå har de myknet litt opp gjennom årene, ikke at det faller under noen melodisk form for dødsmetall, men det er langt unna så tradisjonell Death Metal som det en gang låt.
Uansett så er album nummer tretten her, "Meditations", som sklir ganske rett inn i linja av bandets siste skiver.

Og jeg kan jo si med en gang at om du liker dem fra før, så går denne helt fint, det er Kataklysm som du helt sikkert vil ha det. Men det å åpne nye dører for en ny fanskare tviler jeg på, til det er det litt for varierende kvalitet på låtene her. Skal vi si halvt om halvt med gode låter og fyllmassen ? Det er likevel ei skive som holder vann, og dermed må klassifiseres som bra. Men det er det at jeg sitter igjen med en følelse av å ha fått servert mye av dette før, og dermed er det neppe den Kataklysm plata jeg først tenker å høre på.

Men noen låter er absolutt godt innafor, de kan å skrive låter for sin stil, og spesielt "Achilles Heel" og "Narcissist" holder vann.

7/10