Nuclear Blast (2018)
Doom Rock

Tracklist:
- It Ain't Over Yet
- Cold Love
- See the Day
- Please Don't
- The Fox
- Walk On
- Del Manic
- Bird of Paradise
- A Sign of Peace
- Low (I Wouldn't Mind)


Graveyard

 

Graveyard "Peace"

Omtale - 15.05.2018 - Skrevet av: haavard Det var slitasje i rekkene hos Graveyard etter forrige album, og de proklamerte slutten av bandet. Men det tok ikke lang tid før de var tilbake etter en liten restrukturering, og det var vel like greit, da bandet begynte å holde ganske så stabil standard, og til og med jeg, som vanligvis har vært litt smått kritisk til dem, har evnet å finne nerven på deres nye «Peace» album. Det tok riktignok litt tid å dra den fra middels til bra, men det har nok med å gjøre at bandet ofte kan høres litt like ut, og det må litt gnikking til i ørekanalene for å få med seg de små detaljene bandet får frem, når de virkelig forsøker.

Denne gangen er kanskje produksjonen et av deres fremste våpen, hvor det er et varmt og fint lydbilde. Samtidig er vokalen litt røffere, det høres litt mere ut som innsatsen er høynet og det står om mere, og ikke fullt så forsiktig som de forrige skivene.

Best er de når de trøkker litt til, «Please Don't» og «Cold Love» er mine favoritter her, men hele albumet er bra, og jeg må si jeg foretrekker denne et lite hestehode fremfor den forrige «Innocence & Decadence».

7.5/10