Pelagic Records (2018)
Post/Hardcore-Metal

Tracklist:
- Ride the Last Sunrise
- Wonderful World
- Wanderer
- Hyperoine
- To the Ground
- Silent at Last
- Dead Cities
- Invocation
- Rise Goddess
- Errant
- Sanctuaire
- God Mycelium
- Vulvaire
- All the Sacred Voices
- Umacht
- Wind
- Erth
- Fire
- Space Departure


Abraham

 

Abraham "Look, Here Comes the Dark!"

Omtale - 03.05.2018 - Skrevet av: haavard Puh, det er sjeldent jeg synes post-metal er slitsomme saker, men sveitsiske Abraham får meg til å gispe etter luft allerede etter noen låter på sitt massive nye «Look, Here Comes the Dark!» album. Og ja, det er ganske mørke saker, sjeldent mørkt til sjangeren å være.
Å spredd over to CD, evt fire (!) vinyler så er dette mye å tygge på. Konseptet er faktisk så omfattende at det er fire forskjellige tidsepoker som gjennomgås, en for hver vinyl, og hvor produsent Magnus Lindberg (Cult of Luna), også har mikset lyden forskjellig for hver epoke.

Men alt skulle likevel altså på samme utgivelse, som er en veldig røff form for post/hardcore-metal som virkelig bryter med det meste i sjangeren med bare sin intensitet.

For meg blir dette litt for meget, jeg er god for små doser, men etter å ha fått ørene pløyd over så langt og omfattende verk så må jeg kaste inn håndkleet. Dette var ikke for meg. Men, jeg skal jaggu gi dem bonuspoeng for å virkelig ikke gjøre kompromisser med musikken sin.

6/10