Karisma Records (2018)
Prog Rock

Tracklist:
1.
Fjernsyn i farver 08:05
2.
Kniven i kurven3.
Borgerlig tussmørke4.
30015.
Death Czar6.
Tøyens hemmelighetTusmørke

 

Tusmørke "Fjernsyn I Farver"

Omtale - 27.04.2018 - Skrevet av: haavard Det renner ut med nye skiver fra Tusmørke, kanskje vi da ikke skal helt telle med den forrige barneplata, men det er høyt tempo når bandet spiller inn nytt materiale.
Denne gangen er vi tilbake til når det har blitt fargefjernsyn, men jeg er litt usikker om det når helt opp til den tidligere tidsalderen denne gangen.
Den forrige "Hinsides" plata som kom i fjor var deres aller beste så langt, den vekslet mellom å være utfordrende og spennende, og det var noen helt fantastiske partier på den som enda sitter igjen som noe av det beste innen norsk prog på lenge.

Men på "Fjernsyn i Farver" så sitter det ikke like løst. Det virker litt stagnert og kreativiteten høres litt konstruert ut. Kanskje de forsøker å være for mye prog, uten å helt ha alle partiene inne for å levere noe gangbart og nytt.

Så for meg blir albumet skuffende, til tross for at det jevnt over går som et helt ok prog album, bare at det nok vil drukne litt i mengden, også i sin egen diskografi hvor denne vel er trolig den svakeste (med unntak av barneplata).


6.5/10