Willowtip Records (2018)
Teknisk brutal death metal
39:36

Tracklist:
1. By Conquest or Consent 04:16
2. Quantum Mysticism 03:22
3. Occultaclysmic 03:32
4. Tower of Silence 05:16
5. Remembrance 04:50
6. Unidimensional Eclipse 04:20
7. Psionics 03:28
8. Time's Ceaseless Onslaught 04:26
9. Planet of the Crossing 06:06


Lecherous Nocturne

 

Lecherous Nocturne "Occultaclysmic"

Omtale - 16.04.2018 - Skrevet av: Wynocha Amerikanske Lecherous Nocturne fikk jeg skikkelig sansen for etter at de slapp sitt tredje album «Behold Almighty Doctrine» for fem år siden. Herlig kjapp og brutal teknisk death metal der det stort sett skjer mye hele tiden. Nå er de ute med sitt fjerde og dette skal etter sigende være mørkere, mer kaotisk og helle litt mer mot det man kaller «blackened» death metal. Etter å ha hørt gjennom skiva et par tre ganger, så kan man ikke noe annet enn å være enig i det utsagnet. Og det har medført at Lecherous Nocturne er enda mer hørbart enn hva det var for fem år siden.

Liker du Portal og deres kaotiske djevelskap, kan det nok hende du faller for denne skiva også. Det er mye godkaos, tempo, ondskap og flust med partier som er så lite headbangervennlig som du kan få det. Men i motsetning til hos Portal, så krydrer Lecherous Nocturne med litt melodi og litt roligere pauser innimellom. Noe som gjør at du faktisk tåler langt flere runder før det føles som om hodet har vært inne i en vaskeball et par dagers tid. Har du også sansen for Origin og deres spinnville utagerende riff og småpsykotiske variant av death metal, da tror jeg også du kommer til å like Lecherous Nocturne og deres «Occultoclysmic».

Du kan sjekke ut skiva på Willowtips Bandcamp. Der kan du også bestille vinyl og/eller CD + litt eldre album fra bandet. Vinylen er limitert til 100 eksemplarer, så det kan lønne seg å være kjapt ute om du vil skaffe deg en. Jeg har vært kjapp
9.5/10