Napalm Records (2018)
Akustisk Rock

Tracklist:
01. Year Of The Tiger
02. The Great Beyond
03. Blind Faith
04. Devil On The Wall


05. Ghost of Shangri La
06. Turning Stones
07. Haunted By Design
08. Mother
09. Nothing But A Name
10. Love Can Only Heal
11. Songbird
12. One Fine Day


Myles Kennedy

 

Myles Kennedy "Year of the Tiger"

Omtale - 05.04.2018 - Skrevet av: haavard Myles Kennedy skal jeg gladelig geniforklare, med en stemmeprakt som få er han forunt i rockens verden. Hans diskografi både fra sin jobb med Slash og Alter Bridge huser et bra antall klassiske låter og meget gode album. Men dette er hans første på egne bein, og med et akustisk soloalbum så skulle det i utgangspunktet være bare å styre skuta hjem til en stående ovasjon. Men... Jeg er ikke helt der. Og det selv om jeg vil det aldri så mye. «Year of the Tiger» huser ei skive som famler litt musikalsk, der de gode akustiske låtene ikke helt skinner som komplette låter, men heller brister litt i utførelsen av noe som er litt sørsstats-akustisk rock, og som jeg ikke helt finner ut av.

Og når man skulle tro at stemmen i seg selv kan ta det hele i land, så viser det seg at Kennedy er fantastisk med et band i ryggen, men akustisk så skriker stemmen litt for mye i forhold til instrumentet, så balansen mellom å være en strålende vokalist og det som skal være en totalmusiker med å kunne også fremme hele låter, den finnes ikke i særlig stor grad her.

Dermed faller dessverre solodebuten ned på et sånn helt greit nivå, uten at jeg sitter igjen med veldig mye jeg vil kunne låne øre tli. Da får jeg ta til takke med å se frem til høstens kommende album med Slash, hvor Kennedy forhåpentligvis deler ut kvaliteten han vanligvis innehar.

6/10