Secret Entertainment (2018)
Rock

Tracklist:
1. Rock Tattoo
2. Shout
3. Irish Roots
4. A.O.F.
5. No Confusion
6. This Is What I Am
7. Half Step
8. July
9. Ain't Better To Leave
10. Lighting Thunder Baby
11. Ex-Serpico
12. Let It Burn


Serpico

 

Serpico "Rock Tattoo"

Omtale - 13.03.2018 - Skrevet av: Asgeir Serpico har rocka Finland siden 2005 -og de durer på med ett løp som inneholder undertøy på webshop og rock i linje med 90tallets klassikere. Materialet her er mildt sagt variert, og fokuset er vanskelig å følge egentlig. Låter som «Rock Tattoo» er jo helt klart i spissen for plata, men kvaliteten ramler noe utrolig på f.eks «Irish Roots» som er mer eller mindre som å høre ett annet band.

Det er mye her som skulle vært sila ut fra allerede i låtskrivingsprosessen etter min mening -samt at mye skulle kunne vært jobbet mer med. Likevel så får man en god følelse av endel av låtene, selv om det kanskje blir litt i overkant mye av det gode i perioder.

Likevel, skal du ramle innom plata så sjekk for all del åpningssporet «Rock Tattoo» og avslutningen «Let It Burn» som jeg likte godt. Ellers varierer det ekstremt av stiler og kvalitet. Spesielt men spennende band om de klarer å peile inn en eksakt kurs fremfor å variere så ekstremt på trykk og kokeri. Liker du klassisk Guns'N Roses og litt rundt den planeten så kan det tenkes at du også vil like Serpico sin "Rock Tattoo". Kanskje også litt bedre enn underskrevne.
5.5/10