ViciSolum Productions (2017)
Prog Rock

Tracklist:
1. Emerge
2. Shine
3. Silence
4. Rome
5. Their Passage, The Light
6. Collision
7. The Rapture
8. Spiral
9. Sigma


Mother Of Millions

 

Mother Of Millions "Sigma"

Omtale - 09.03.2018 - Skrevet av: Kadaverkåre Det er ikke ofte man blir stoppende å lytte på det som flyter innom kassen med promoer. Mother Of Millions har derimot gitt meg en prog rock revival, da hele sjangeren har ligget brakk for meg personlig en stund. Aner ikke hva det er med «Sigma» men intressant var det ihvertfall for hodet mitt. Det er noen små elementer her som virkelig skjøt fart når den rosa plata omsider fikk seg en runde i spilleren. Ikke hadde jeg observert ViciSolum logoen på baksiden heller, så man hadde jo straks ett håp om at det var litt futt i denne Greske gjengen.

Og ja, fra mitt ståsted så fant de en liten knekk i systemet mitt, hvor de altså hørte hjemme. Mye av musikken her gir meg en en viss følelse av tilfredsstillelse da de mestrer hva de faktisk jager. Det er ikke den råeste progressive rocken jeg har hørt -men på det jevne, helt ok.

Det eneste som plager meg er at de justerer lyden på noen av sporene så så utrolig. De fader opp lyden sakte, for å gi ett klimaks -så forsvinner all lyd igjen. Ikke overbevist om at det er helt den riktige måten å gå med lyden her desverre. Kunne vært gjort veldig annerledes og egentlig så håper jeg dette er ett uhell, for det er litt for irriterende og nok til å trekke ned skuta kraftig.

«Sigma» ble sluppet i November 2017 for den som er intressert i å sjekke disse Greske progrockerne. Jeg vil si at det helt klart er åpent for mer fra Mother Of Millions.
6/10