Malpermesita (2018)
Black Metal

Tracklist:
1. Premier Jour
2. L'Enfer
3. L'anachorete, Dies
4. Ascension
5. Le Meurtre du Hèro
6. Second Jour
7. Archetype
8. Unus Mundus
9. Psychè
10. Le Sacrifice


Azziard

 

Azziard "Metempsychose"

Omtale - 05.03.2018 - Skrevet av: Asgeir Fransk black metal er ikke noe ukjent fenomen -og tilsynelatende så får også Azziard til dette uten problem. Det hekter seg litt opp i små korte passasjer, men det helhetlige inntrykk gir meg bare varme og gode ting å si Fra plata åpner så får man egentlig hva som forventes at ett band som satser i denne skala. Det er hardslående og kraftig musikk -og kan ikke si noe annet om lyden heller. Det er rett og slett en solid klump med verk som er på vei ut.
Som bonus her så har man Julien Truchan (Benighted) som synger på «Archetype» og Psycho (Antilife) som vistnok skal hive ut noen skrik på visse deler av plata.

Plata funker for det den er verdt -og faktisk litt ekstra om du liker fransk black metal. Med mindre man har Fransk i morsmål eller sidemål så er det nemlig ikke stort å få ut av det lyriske. Det musikalske tårnet er ihvertfall mer enn stabilt -så får håpe det kommer en tanke for oss andre også snart. Hvis ikke så får man begynne å plukke opp franske gloser.
7.5/10