War Anthem Records (2018)
Death Metal

Tracklist:
1. Bonecrusher
2. Corpus Vermis
3. Chant Of Misery
4. Deathcult
5. Phlebotomy – Blood Dripping Healing
6. Nightrealm Ghouls – The Dead Will Walk The Earth
7. The Ending Fire
8. Casket Ride
9. Pay To Die
10. Mutilation
11. Deny The Light


Revel In Flesh

 

Revel In Flesh "Relics Of The Deathcult"

Omtale - 13.02.2018 - Skrevet av: Asgeir Revel In Flesh er en gjenganger i Metal-Norges redaksjon, og må så absolutt si at de leverer varene. Her er det grov og tund death metal som presenteres. Revel In Flesh er forsåvidt fra Tyskland, men har mange likhetstrekk med nyere svensk death metal -i gata Feral og Paganizer etter min mening, og fellesnevneren mellom alle tre nevnte er kvalitet for den som liker denne stilen death metal. Dette er jo en samle-CD med diverse rariteter som har vært med på blant annet 7'', splitter samt bonusspor fra vinylutgivelsene opp igjennom årene 2012-2017. Det er relativt stor variasjon på noe av materialet og man hører hvordan bandet har forandret seg oppigjennom årene.

Jeg blir sjeldent sjarmert av slike utgivelser -men det er alltids morro å høre hva bandet har foretatt seg utenom fullengdere og diverse ettersom årene har gått -og ihvertfall når man har fulgt bandet ett godt stykke av veien.

Det som gjorde mest inntrykk var faktisk også materialet som det ikke strålte coverlåt av. Coverlåter er kjipe greier i disse dager -da det sjeldent gjennomføres etter boka. Master sin cover er relativt ok på løpebanen, men «Mutilation» av Death klarer jeg ikke.

Jeg vil tro at du kanskje finner plata intressant om du har hørt Revel in Flesh tidligere -eller har noe i denne death metal gata fra før av i samlingen din. Det er jo grovt så det holder -samt at det er en samler med mange forskjellige spor. Kanskje ikke stedet man begynner å sjekke ut ett band -sånn sett.
6.5/10