XenoKorp (2018)
Death Metal

Tracklist:
1. Blinding Sublimation
2. Vintage Carnage
3. Jizzus
4. Sorry to Apologize
5. Akkarian Oracle


Defenestration

 

Defenestration "Gutter Perdition"

Omtale - 11.02.2018 - Skrevet av: Asgeir Solid og brutal death metal er ikke noe som får blankt avslag her i huset -og denne gang har man fått tilsendt første singel fra Defenstration «Gutter Perdition» som kommer via XenoKorp. Åpningen med «Blinding Sublimation» er ett relativt godt stykke med Defenestration. Om man skulle dele inn hele «Gutter Perdition» som en kake i en matematikkverden så ville denne låta tatt 50% av all plass på fatet ditt. Med andre ord så hadde det holdt med ett par låter da materialet ikke er kjempe variert. Førstelåta er som beskrevet og er egentlig mettende nok til å dekke behovet mitt til underskrevne

Blandingen med musikk ligger en plass mellom Cannibal Corpse og tidlig Cryptopsy sies det av selskapet. Jeg kjenner igjen disse elementene -men ville kanskje valgt å trekke frem en tredje for å utjevne litt. Det er likevel brutalt nok til å ligge på denne siden av banen, og musikken er rå.

Dette er første utgivelse fra Defenstration og inneholder bare fem spor, og vidre så skal de bli spennende å se hva som skjer. Har litt vag tro på at det kan bli tøft, man får se hvordan bandet utvikler seg. Leker spent.

Singelen ble sluppet 9.Februar 2018 i 500 eksemplarer på CD + digitalt format.
6/10