Soulseller Records (2018)
Death Metal

Tracklist:
1. The Demons Night
2. Is This Just Virtual?
3. Remove The Creep
4. Condemned
5. Why Fear
6. Heal the Strain
7. The Heathen Of The Night
8. The Fallen Angel
9. Kill And Kill


Johansson & Speckmann

 

Johansson & Speckmann "From The Mouth Of Madness"

Omtale - 10.02.2018 - Skrevet av: Asgeir To separate institusjoner, Master og Paganizer, som altså ble introdusert underveis på ett spor til prosjektet Megascavenger. Johannson&Speckmann er den endelige kloning eller fusjon av to brutale 'gamle' death metal band. Funker godt gjør det også gitt. Etter noen plater så går det fremdeles riktig retning. Jeg er ikke kravstor her. Det har jeg stort sett aldri vært når det har kommet til Master, ei heller Paganizer og Hr. Johannsons mange prosjekter. Sistnevnte har spydd ut skiver i en årrekke og det var vel på tide at det var noe solid som fikk øynene oppe hos folk -og på denne sukkertoppen fant han altså Speckmann.

Dette sammarbeidet har båret frukter tydeligvis siden låta på Megascavenger albumet. Vi har landet på album nummer fire, og etter den forrige plata «Edge of the Abyss» (2016) så må jeg virkelig si at bandet gror på meg. Det er fast og solid type bi-produkt av begge sine respektive band, som jeg forsåvidt har prøvd å følge sånn halveis de siste ti årene. De har klart å servere noen intressante stunder -og også på «From the Mouth of Madness» så klarer de å lette på mine knær.

Låta som åpner -og tilfeldigvis også er singelen er allerede ute (sjekk under her) -så om om du synes det høres bra ut og frister til påfyll så sjekk hele plata 30.03.18! Den kommer på CD, LP og selvfølgelig i digitalt format.

7.5/10