Nordvis Produktion (2018)
Neofolk/Dark Folk

Tracklist:
1. Invocation
2. The Trial
3. The Dance
4 .The End
5. The Hunt
6. The Break
7. The Run
8. The Gloom
9. The Truth
10. Mocvara


Ulvesang

 

Ulvesang "The Hunt"

Omtale - 30.01.2018 - Skrevet av: Asgeir Ulvesang er en blanding av neofolk, darkfolk og neoklassisk som stammer fra Canada. De har jo vært så heldige å få seg en kontrakt på Nordvis Produktion, og slipper 18.mars sin «The Hunt». Ulvesang er en konsellasjon med Alex Boyd og Ana Dujakovic, som da altså er inspirert av spiritisme, natur og melankoli. Som de fleste andre innen denne sjangeren.

Førsteinntrykket plata gjorde er vel ikke akkurat spennende og intrigefylt. Man har hørt sin dose neofolk av denne typen før -og kan umulig si at dette var noe høydepunkt for sjangeren.

Uansett, med litt tid og krefter involvert så vokste låtene på meg til en viss grad. De klarte etterhvert å få en liten tøddel med intresse, uten at jeg skal skryte opp noe. Det virker å være ett mettet felt for neofolk om dagen, og kan umulig tenke meg at det blir å forandre seg med mindre noe litt mer spennende presenteres.

Få av låtene har egentlig fått noe status som høydepunkt på plata -som da selvfølgelig er litt av problemet. Det går litt for jevnt over hele veien.

Plata slippes 18. Mars 2018 om du har lyst på -eller rettere sagt, setter mer pris på neofolk av denne typen enn hva jeg gjør.
5/10