Egenfinansiert (2017)
Death/Black Metal

Tracklist:
1. Devoured by Sin
2. I Am Godless
3. My Harlot
4. Into the Depths
5. Pontius Pilatus (Bringer of Death)
6. They Begged...
7. Anneliese


Theotoxin

 

Theotoxin "Atramentvm"

Omtale - 21.01.2018 - Skrevet av: Asgeir Vel, da denne utgivelsen ankom så var det kanskje ikke så stor entusiasme ute å gå, men ettersom den fikk seg en runde i spilleren så ble det faktisk ganske godt med aksept her i huset. Theotoxin sin debut «Atramentvm» viste seg å være velbrukt tid. Foretrekker du kort og godt band rundt Behemoth og Belphegor (da kanskje særlig sistnevnte) så tror jeg nok du kommer til å få åpnet gluggene her .Theotoxin kommer fra Østerike og har på egenhånd finansiert dette verket som da inneholder syv spor med death/black metal av den mer aggressive sort.

Iløpet av ett par låter så klarer de å bevise at det er brukt både krefter og penger på å gjøre denne utgivelsen til noe merkbart -men igjen, så er det etter «Devoured by Sin» og «I am Godless» at jeg faktisk fikk min store åpenbaring. «My Harlot» for ekstempel funket perfekt i sammenheng med «Into the Depths» og «Pontius Pilatus (Bringer of Death)».

Vidre så skal de sies at de ikke akkurat går noe annet enn ferdig opptråkket sti, men totalpakken er solid og låtene sammenhengende nok til å sitte hele veien ut. Rett og slett bare vel gjennomført.
7/10