Outlanders Production (2017)
Heavy/Rock

Tracklist:
1. The Beast Within Me
2. Don't Talk To Strangers
3. If I Close My Eyes Forever (live)


Scarlet Aura

 

Scarlet Aura "The Beast Within Me"

Omtale - 20.01.2018 - Skrevet av: Asgeir Vel, Scarlet Aura har sendt en singel i min retning. Denne skal slik jeg oppfatter det være en hyllest til gode minner i musikk -og er selvfølgelig 66,6% stappet med coverlåter. Hurra. Førsteinntrykk når man ser at det er coverlåter involvert -og allerede har gått igjennom plata "Memories" er altså relativt laber. Med slike solide doseringer 'vanskelige' forhold så blir det deretter. Førstelåta er Scarlet Aura sin egen låt og er relativt klassisk heavy metal med noget dårlig lyd. Bandet viser allerede her at verken lyd eller låtskriving er deres sterkeste venn, men ja det holder med en enkel låt på denne singelen for å si det sånn. Med fele og begrenset lyd så blir altså førsteinntrykket meget begrenset.

Med ett dypt sukk så gyver man på første coverlåt av Dio, nemlig «Don't Talk To Strangers» som er en av de klassiske låtene man spiller på ungdomsskolen hvis det er rom og mulighet for noen å synge i den klassen som kreves. Her forlater jeg egentlig bare vidre forklaring og går vidre på neste låt av Ozzy sitt verk «If i Close My Eyes Forever» som er en live utgave. Kanskje ikke den verste utgaven, og helt klart ikke den dårligste låta på denne singelen.

Konklusjonen er at bandet bør finne seg ett skikkelig studio og spikke på låtene. Virkelig spikke. Inn til beinet. Stort sett eneste positive jeg fant var at det her var så lite som tre låter.
2/10