Utgivelsesr: 2018
Metal

Tracklist:
1. Yelling
2. Endorphin
3. Still Intact
4. Disturbs and Manhandles
5. Max.1
6. Draft


Scritikall

 

Scritikall "Draft"

Omtale - 18.01.2018 - Skrevet av: Asgeir Fransk musikk blir det aldri en stopp på, det er mer som en evig strøm av metal band derfra. Scritikall har klart å holde hodet over vannet i noen år og debuterer her med sin «Draft». Dette er en fransk kvintett som har holdt sammen i omtrent fem år og har så langt dette albumet å vise til -sammen med en rekke konserter og festivaler. Det er veldig kort og presist lagt til typen metal som Gojira spiller. Regner med enhver vil sette en tråd mot dette nevnte bandet, da det egentlig i mine øyne er en blåkopi. Scritikall skal fremdeles ha nok med skryt da de klarer å levere låter som er like intressante som noe av de minst underholdende til Gojira, men materialet som leveres er igjen på mange vis allerede mettet.

Det som gjør bandet kjent virker å være lys og effekter kombinert med sceneshow. Uten at jeg skal si om det ville ha gjort noen effekt uten å ha sett bandet. Dukker bandet opp på en plakat nær meg, så skal man ikke se bort fra at man hadde tatt turen.

Har man hørt Gojira så har man hørt Scritikall. Jeg mener Gojira fansen kanskje vil nyte bandet likevel, men for min del så har jeg fremdeles til gode å glede meg til ett album fra den leiren...
5.5/10