Fysisk Format (2018)
Punk / Hardcore

Tracklist:
- H-Bomb
- Mindlessness
- Vik Bak Meg Satan
- I Lied About Being A Hardcore Man
- Ripe For the Grave
- West Coast Exile
- It's A Jungle Out There, In The Forest
- International Asshole
- WWID
- I Need A Place To Drink
- Sickness Unto Death
- Going Nowhere Fast


The Good The Bad and the Zugly

 

The Good The Bad and the Zugly "Misanthropical House"

Omtale - 07.01.2018 - Skrevet av: haavard Med nedturen til Turbonegro godt I minne fortsatt (da den aldri virker til å ta slutt), så er det behagelig å høre at det er et band som faktisk enda har det I seg å levere innen akkurat det punk-segmentet. The Good The Bad & The Zugly leverer trolig det som er en av årets kuleste norske skiver, og som enda har litt brodd I seg.
Det sparker nemlig av “Misanthropical House”. Det høres ut som de mener det, og da er jobben gjort. Sint og melodiøst, rett I trynet, litt som den fandenvolskheten debuten til Kvelertak hadde, dog det er enda flere pønkete røtter å finne I The Good, The Bad & The Zugly.

Likte du bandets to første skiver så elsker du den her. Likte du ikke de to første skivene så starter du her. Det er faktisk lenge siden jeg har hørt ei skive som har krysset punk/hardcore-sjangeren så godt som denne. Obligatorisk på innkjøpslista utover vinteren og våren. Fjorårets beste I denne sjangeren var Bokassa, årets blir nok trolig The Good The Bad & The Zugly.

Beste kutt: Vik Bak Meg Satan

8/10