M-Theory Audio (2018)
Glam/Hard Rock

Tracklist:
1. Young Blood Rising
2. River Phoenix
3. Fire Running Through Our Veins
4. Drag Me out of the Darkness
5. Breathe
6. Voice of the New Generation
7. Back from the Dead
8. Bad Habits Die Hard
9. Pure Fucking Adrenaline
10. Get Me out of California
11. River Phoenix, Pt.2


Santa Cruz

 

Santa Cruz "Bad Blood Rising"

Omtale - 05.01.2018 - Skrevet av: Asgeir Nå har jeg aldri vært spesielt glad i verken glam eller hard rock av denne sorten -og det av den enkle grunnen at det alltid har vært elementer som har ødelagt bildet av musikken. Her i Norge så ble det raskt kjent som Wig Wam.

Santa Cruz derimot klarer å gi sjangeren ett ansiktsløft -og jeg tviler ikke på at det faktisk er faktum at jeg ikke har sett noen video av bandet.
«Bad Blood Rising» består av elleve spor med relativt jevnt og godt produsert materiale innen nevnte sjanger, og jeg kan faktisk ikke utsette stort på prestasjoner iløpet av rundene plata har rukket å få så langt i 2018. Det er gode og enkle låter som faktisk klarer å underholde.

Åpningen med «Young Blood Rising» og andrelåta «River Phoenix» gir ett godt innblikk hvor skuta ligger, og hva man vil få servert utover, og uten stort med styr så føres man igjennom en relativt god 'liten time' med musikk fra disse finske karene.

Trekker jo såklart opp at man har valgt å roe gitarsolo-bruk og heller sørge for litt ekstra groove underveis. Det er som tidligere nevnt god lyd og produksjon, så vil tro at den som liker litt heavy/rock og hår kan svelge denne uten noen større problemer.
7.5/10