Utgivelsesr: 2017
Heavy/Rock

Tracklist:
1. The Final Countdown
2. Breaking the Law
3. Don't Talk to Strangers
4. My Ugly Boy
5. Wasting Love
6. A Past and Future Secret
7. It I Close My Eyes Forever
8. Zombie
9. Eye of the Tiger
10. We're Not Gonna Take It
11. All We Are


Scarlet Aura

 

Scarlet Aura "Memories"

Omtale - 02.12.2017 - Skrevet av: Asgeir Rumensk rock/metal combo som prøver å såre hjertligste og klassiske låter fra kjente og kjære artister. Hvor mye frister det med ett helt coveralbum? Jeg har gjort meg opp en mening om saken, og mistanke om at det er lite hyggelig lesing. Ihvertfall for bandet. Jeg har aldri hørt Scarlet Aura tidligere, og tanken om at de faktisk valgte å sende ett coveralbum fremfor noe som helst annet er direkte jævlig. En følelse jeg vil huske en stund.

Bandet har klart å lage farlig skjøre og skjærende versjoner av band som Europe, Judas Priest, Dio og en drøss lignende artister. Sjeldent har jeg hørt mer pågangsmot, men for ett band som velger å legge på synth på «Breaking the Law» og «We're Not Gonna Take It» ønsker jeg lite for.

Etter en par runder i spilleren så er dommen allerede klar. Dette holder så desidert ikke halveis i mål engang. Det blir feil måte å presentere «Memories» på -om man skulle kalle det minner eller hva de enn skal frem til.

Svakt fremstilt. Lite tilfredsstillende. Bare vent til Eye of the Tiger som kroner denne juvelen av en CD.

Fun fact : «Scarlet Aura emerged as one of Bucharest's most exciting new acts after claiming the winning spot at the Kavarna Rock Fest battle of the bands competition in 2014»
2/10